ROAST s.r.o. Simon Rostislav, Ing. - EnglishROAST s.r.o. Simon Rostislav, Ing. - DeutschROAST s.r.o. Simon Rostislav, Ing. - v slovenčineROAST s.r.o. Simon Rostislav, Ing. - polskiROAST s.r.o. Simon Rostislav, Ing. - in italianoROAST s.r.o. Simon Rostislav, Ing. - en espanola

ROAST s.r.o.
Šimon Rostislav, Ing.

Velkoobchod:
- potraviny.

VÍCE
QR
kód
Plánovač
trasy
Firmy
v okolí

ROAST s.r.o.
Šimon Rostislav, Ing.

Vančurova 25
Opava
746 01


IČ: 42869358


Okres: Opava
Právní forma společnost s r. o.
Počet zaměstnanců: do 5 zaměstnanců
Obrat: do 5 000 tis. Kč
Kontaktní osoba: Ing. Rostislav Šimon


Telefon:

+420 602 731 452


Email:

email


Další produkty a služby
  • kysané mléko, kozí a ovčí sýry, jogurty a podmáslí, máslo a tvaroh, mlékárny výroba
  • běžné světlé pečivo, jemné pečivo, výrobky z koblihového těsta, slané pečivo, světlý chléb, cereální chléb
  • jasmínová rýže, dlouhozrnná rýže, sušená čočka, sušená fazole, sušený hrách, bezvaječné těstoviny, italské těstoviny
  • potravinářské výrobky, mlýnské produkty, cukrovarnické zboží, živočišné a rostlinné tuky
Cukrářské výrobky z Pekárny Ivanka si zamilujete

Cukrářské výrobky z Pekárny Ivanka si zamilujete

Máte rádi rozpékané koblihy, croissanty s měsíční trvanlivostí nebo dorty s příchutí ztuženého tuku? Tak to...

Chlebová i celozrnná mouka ze mlýna, luštěniny, těstoviny i další zboží domácí výroby

Chlebová i celozrnná mouka ze mlýna, luštěniny, těstoviny i další zboží domácí výroby

Luštěniny, těstoviny, chlebová mouka, celozrnná mouka i různé směsi pro pečení chleba. To i mnohem více na...

Grissini a grahamové tyčinky: Pekařské výrobky, ze kterých nemusíte mít výčitky

Grissini a grahamové tyčinky: Pekařské výrobky, ze kterých nemusíte mít výčitky

Pokud si rádi smlsnete na nějaké dobrotě, ale zároveň chcete žít zdravě a nezahlcovat své tělo zbytečnými...

Kváskový chléb není moderní vymoženost, ale tradiční receptura pekařských mistrů

Kváskový chléb není moderní vymoženost, ale tradiční receptura pekařských mistrů

„Moderní“ trend pečení kváskového chleba zaznamenal asi každý uživatel internetu. Ne každý ale ví...