JEDNOTA, spotrebni druzstvo - v slovenčineJEDNOTA, spotrebni druzstvo - EnglishJEDNOTA, spotrebni druzstvo - DeutschJEDNOTA, spotrebni druzstvo - polskiJEDNOTA, spotrebni druzstvo - in italianoJEDNOTA, spotrebni druzstvo - en espanola

JEDNOTA, spotřební družstvo

Maloobchod, prodej:
-potraviny
-smíšené zboží.

VÍCE
QR
kód
Plánovač
trasy
Firmy
v okolí

JEDNOTA, spotřební družstvo
č. 67
Rybníky
672 01


IČ: 00032336


DIČ: CZ00032336
Okres: Znojmo
Právní forma družstvo
Počet zaměstnanců: 101 - 500 zaměstnanců
Obrat: nad 100 000 tis. Kč


Telefon:

+420 515 320 684


Další produkty a služby
  • mléko a jogurty, pomazánkové máslo, tvarohové produkty, sýrové speciality, smetana a šlehačka
  • ovocné šťávy, minerální vody, perlivé nápoje, ledové tříště, limonády a džusy, sirupy a multivitaminy
  • zemědělské produkty, citrusové plody, kořenová zelenina, ovocná dužina, zdravá strava
  • chléb a rohlíky, cereální pečivo, trvanlivé pečivo, pekárna a pekařství, vánočky a mazance
  • hladká pšeničná mouka, polohrubá pšeničná mouka, hrubá pšeničná mouka, žitná mouka, kukuřičná mouka, krystalový cukr, moučkový cukr, výroba tuků
Sušené ovoce, ořechy, semena a další plody pro pekaře a cukráře

Sušené ovoce, ořechy, semena a další plody pro pekaře a cukráře

Desítky druhů suchých plodů a posypového materiálu nabízí společnost TRIAS CR, velkoobchod se sídlem v...

JIMA-SPOL představuje novou řadu produktů, nechybí bezlaktózový sýr ani tvaroh

JIMA-SPOL představuje novou řadu produktů, nechybí bezlaktózový sýr ani tvaroh

Alergie jsou v dnešní době čím dál častější. Plno lidí nesnese ořechy nebo lepek. Obvyklá je také intolerance...

Čištěná zelenina i loupané brambory jsou výborné pro větší provozy

Čištěná zelenina i loupané brambory jsou výborné pro větší provozy

Loupané brambory nebo čištěná zelenina mohou restauracím, nemocnicím či školám pomoci v hektických situacích...

Profesionální kávovary DELIKOMAT: Když se příprava kávy stává uměním

Profesionální kávovary DELIKOMAT: Když se příprava kávy stává uměním

Co rozhoduje o tom, zda zákazník přijde do kavárny či restaurace? Velmi často je rozhodujícím kritériem to...