Atelier Halva


Dolní 38, Žďár nad Sázavou 591 01

Služby:
-projekční činnost stavební
-dodávka kompletní stavby
-dodávka kompletní interiéry
-urbanistické a architektonické studie
-návrhy
-projektové práce.

Truhlářská výroba:
-interiéry.
Vybavení:
-velkokuchyně
-restaurace
-potravinářské prodejny
-potravinářské výrobny.

IČ: 10116443
DIČ: CZ5553232025
Okres: Žďár nad Sázavou
Právní forma: podnikatel se ŽO
Počet zaměstnanců: 6 - 25 zaměstnanců
Obrat: 5 000 tis. - 10 000 tis. Kč
Kontaktní osoba: Ing.arch. Ivona Halvová

Další produkty a služby
  • nábytek z masivu, stolařská výroba, dřevěná okna a dveře, skříně na míru, kuchyňské linky
  • návrhy interiérů a exteriérů, služby architekta, interiéry na klíč, urbanistické studie, projekty residenčních staveb
  • stavební projekty, plány staveb, plány stavebních armatur, projekty rodinných domů, projekty bytových domů, projekty komerčních objektů


Související články
Interiérové dveře, vestavěné skříně a designový nábytek na míru
Interiérové dveře, vestavěné skříně a designový nábytek na míru

Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada se zabývá truhlářskou výrobou již od roku 1996. Každý produkt je vyráběn s nejvyšší přesností. Jedná se o zakázkovou výrobu nábytku, proto je každý kus vyroben speciálně na míru.


Truhlářství Kafka vyrábí vestavěné skříně na míru a dle přání zákazníků
Truhlářství Kafka vyrábí vestavěné skříně na míru a dle přání zákazníků

V dnešní době se výroba nábytku přizpůsobuje dle požadavků klientů. Na přání Vám vyrobíme vestavěné skříně do ložnice, skříně do obývacího pokoje, sestavíme i celou předsíň nebo vyrobíme kuchyni podle daného prostoru přesně na zakázku.


Kvalitní nábytek na míru vám zajistí truhlářství Hranol
Kvalitní nábytek na míru vám zajistí truhlářství Hranol

Chtěli byste svou chatu, byt nebo kancelář vybavit nábytkem přesně podle vašich představ? Truhlářství a sklenářství Hranol z Ostravy pro vás na míru vyrobí celou kuchyň, podlahu, skříň nebo třeba jen poličku či práh.


Ty správné potraviny vznikají jen v kvalitních závodech
Ty správné potraviny vznikají jen v kvalitních závodech

V současné době se roztrhl pytel s kritikami potravin, jako jsou vajíčka, mléko, ale i maso. Spotřebitelé se tak potýkají s nepříjemnou situací, kdy neví, komu a čemu věřit a podle čeho vybírat kvalitní maso. Neexistuje nějaký univerzální návod, díky kterému si můžete být jisti, že zakoupené maso vytvoří explozi chuťových buněk. Jedno je však jisté - s masem se musí od začátku do konce zacházet podle přesných technologických postupů.