Jiri Barborik, J.B.Gastro - v slovenčineJiri Barborik, J.B.Gastro - EnglishJiri Barborik, J.B.Gastro - DeutschJiri Barborik, J.B.Gastro - polskiJiri Barborik, J.B.Gastro - in italianoJiri Barborik, J.B.Gastro - en espanola

Jiří Barbořík, J.B.Gastro

Dodavatel gastronomických technologií,
projektová činnost.
Kompletní vybavení restaurací, kuchyní,
hotelů.
Potravinářské a spotřební obaly.
Plastové nádobí na jedno použití.

VÍCE
QR
kód
Plánovač
trasy
Firmy
v okolí

Jiří Barbořík, J.B.Gastro
Soběslavská 1566
Tábor
390 02


IČ: 62546431


DIČ: CZ6705072231
Okres: Tábor
Právní forma podnikatel se ŽO
Počet zaměstnanců: neudáno
Obrat: neudáno
Kontaktní osoba: Jiří Barbořík


Telefon:

+420 777 717 300


Email:

email


Fax:

+420 381 251 596

+420 381 257 063


Další produkty a služby
  • profesionální myčky nádobí, plynové sporáky, kávovary, chladící a mrazicí boxy, krouhače a kutry, prodej gastrozařízení
  • prodej kartonových krabic, papírové vysekávané krabice, klopové krabice z lepenky, krabice pro tiskoviny
  • krabičky z plastů, dózy a lahvičky, balicí fólie, potravinářské obaly, kelímky a nádobí, igelitové tašky
THERMOLINE – optimální způsob řešení transportu stravy

THERMOLINE – optimální způsob řešení transportu stravy

Řešíte neustále jak dopravit ke strávníkovi jeho porci jídla co nejrychleji? Chcete, aby byla zachována její...

Bezpečnostní pečeticí pásky pro kontrolu neporušenosti zásilek a pro další využití

Bezpečnostní pečeticí pásky pro kontrolu neporušenosti zásilek a pro další využití

Potřebujete mít kontrolu nad svými zásilkami či důležitými dokumenty a mít jistotu, že se k nim nedostala...

Pytle na dřevo i štěpku: Kompletní sortiment pytlů a BIG-BAG pro prodejce štípaného dříví

Pytle na dřevo i štěpku: Kompletní sortiment pytlů a BIG-BAG pro prodejce štípaného dříví

Společnost FOKUS-H poskytuje svým zákazníkům pytle a obalové materiály pro prodejce štípaného dříví...

ABNER, to je gastrozařízení pro všechny kuchyně a jídelny

ABNER, to je gastrozařízení pro všechny kuchyně a jídelny

Zajistit správnou teplotu, chuť i vzhled jídla při jeho podávání je pro spokojenost strávníků velmi důležité...