Jatky:
-vepřové půlky, vepřové bourané
maso
-hovězí čvrtě, hovězí bourané
maso
-telecí, skopové, jehněčí maso
-uzenářské výrobky
-výrobní salám
-gothajský salám, český salám
-dietní salám
-párky libové, párky
lahůdkové, párky sýrové
-párky dietní, debrecínské,
spišské, vídeňské párky
-týnský jemný točený
-koňský točený, slovenský
točený, polský točený,
drůbeží točený
-týnský polosuchý salám
-koňský polosuchý
-domácí klobása papriková
-Vltavská klobása, grilovací
klobása, vinná klobása
-šunka, šunkové koleno
-debrecínská pečeně
-zauzená šunka kýta
-zauzená šunka plec
-šunka zauzená bez kůže
-šunkový bok
-špekáčky, párky, koňské párky
-týnský šunkový salám
-syrová uzená masa
-škvařené vepřové sádlo
-domácí škvarky
-domácí sekaná
-syrová sekaná
-játrový sýr
-tlačenka světlá, huspenina
-tlačenka tmavá, plzeňský
krevní salám
-jaternice
-jelita
-anglická slanina, česnekový
bok, debrecínský bok
-prejt
-játrová zavářka
-marinovaná pečeně
-marinovaná krkovice
-zauzená masa
-trampské cigáro
-drůbeží loupací párky
-saláty, aspiky