Gastronomie a prodejny:
-zařízení pro přípravu
-tepelná úprava a výdej
-pizza program
-chladící a zmrazovací technika
-drobné vybavení.
Jateční a masná výroba:
-popoháněč a kleště na omračovaní
prasat
-odštětinovače a šlemovky
-pily půlící, dělící
-stahovačky kůže
-nastřikovací zařízení
-masírovací zařízení nechlazené
-masírovací zařízení chlazené
-řezačky masa
-řezačky masa a kostkovačky
-řezačky masa s mícháním
-míchačky masa a krájecí zařízení
-kutry
-výrobníky ledu
-zásobníky pro výrobníky ledu
-plničky mechanické ruční
-plničky hydraulické
-vakuové plničky
-klipsovací zařízení
-varné kotle elektrické
-udírny
-stolní baličky
-vakuové baličky
-balící linka.
Nerez program:
-dřezy, umyvadla s kol.ovládáním
-nerez stoly
-nerezový nábytek
-háčky, háky a konzole
-dráhy
-formy
-manipulační vozíky
-přepravky na pečivo a lahůdky
-přepravky na maso a masné výrobky
-plastové desky
-špalky.
Hygiena a sanitace:
-nerezový program HACCP
-detergenty
-napěnovací zařízení
-samonavíjecí bubny
-košťata, kartáče a drátěnky
-smetáky, štětky, násady, stěrky
-škrabky, kopist a špachtle
-ergonomické tyče
-lopaty a lopatky
-nástěnné držáky
-mycí prostředky a doplňky
-mycí prostředky pro automobily
-lapače hmyzu
-teploměry pro HACCP
-záznamové teploměry pro HACCP.
Pracovní pomůcky:
-rukavice, zástěry, přilby
-pracovní obuv
-pracovní obuv - holínky
-pracovní oblečení.
Koření, přísady a obaly:
-koření a marinády.