SAMbag Ekology, s.r.o. - v slovenčineSAMbag Ekology, s.r.o. - EnglishSAMbag Ekology, s.r.o. - DeutschSAMbag Ekology, s.r.o. - polskiSAMbag Ekology, s.r.o. - in italianoSAMbag Ekology, s.r.o. - en espanola

SAMbag Ekology, s.r.o.

Výroba a prodej aseptického obalu na veškeré tekutiny. Velkoobchodní prodej vín a nabídka výčepních zařízení.

VÍCE
QR
kód
Plánovač
trasy
Firmy
v okolí

SAMbag Ekology, s.r.o.
Komunardů 1490/47
Praha 7 - Holešovice
170 00


IČ: 27147401


DIČ: CZ27147401
Okres: Praha-město
Právní forma společnost s r. o.
Počet zaměstnanců: neudáno
Obrat: do 5 000 tis. Kč


Telefon:

+420 220 802 248


Email:

email


Další produkty a služby
  • gastro vybavení, profesionální konvektomaty, elektrické grily, velkokapacitní sporáky, velkokapacitní myčky nádobí, gastro nádoby, gastro inventář, ohřívače knedlíků
  • krycí plastové fólie, stavební fólie, bublinkové fólie, fólie LDPE, stretch fólie, plastové přepravky, plastové bedny, plastové lahve, plastové kanystry, plastové sudy, plastová vědra, plastové kontejnery
  • alkoholické nápoje, vinné produkty, vinařský sortiment, vinná réva, jakostní vína
THERMOLINE – optimální způsob řešení transportu stravy

THERMOLINE – optimální způsob řešení transportu stravy

Řešíte neustále jak dopravit ke strávníkovi jeho porci jídla co nejrychleji? Chcete, aby byla zachována její...

Bezpečnostní pečeticí pásky pro kontrolu neporušenosti zásilek a pro další využití

Bezpečnostní pečeticí pásky pro kontrolu neporušenosti zásilek a pro další využití

Potřebujete mít kontrolu nad svými zásilkami či důležitými dokumenty a mít jistotu, že se k nim nedostala...

Pytle na dřevo i štěpku: Kompletní sortiment pytlů a BIG-BAG pro prodejce štípaného dříví

Pytle na dřevo i štěpku: Kompletní sortiment pytlů a BIG-BAG pro prodejce štípaného dříví

Společnost FOKUS-H poskytuje svým zákazníkům pytle a obalové materiály pro prodejce štípaného dříví...

ABNER, to je gastrozařízení pro všechny kuchyně a jídelny

ABNER, to je gastrozařízení pro všechny kuchyně a jídelny

Zajistit správnou teplotu, chuť i vzhled jídla při jeho podávání je pro spokojenost strávníků velmi důležité...