Veronika Padrtova - v slovenčineVeronika Padrtova - EnglishVeronika Padrtova - DeutschVeronika Padrtova - polskiVeronika Padrtova - in italianoVeronika Padrtova - en espanola

Veronika Padrtová

Výroba, prodej, bary:
- bubble tea - základem je kvalitní černý nebo zelený čaj, dále se do čaje dodávají dle typu nápoje a chutě voda, příchutě, sirupy, hnědý cukr, fruktosa, ovocná složka, mléko. Na závěr přidáváte do nápoje tapiokové perly, ovocné perly nebo želé různých příchutí, které zvýrazňují chuť a dělají nápoj jedinečný a velmi žádaný.

Pronájem strojů na bubble tea.
Bazar strojů a příslušenství.
E-shop:
- ovocní a bio sirupy
- čaj sypaný
- želé
- Aloe Vera
- tapioka pearls - sladidla.

VÍCE
QR
kód
Plánovač
trasy
Firmy
v okolí

Veronika Padrtová
Mojmírovo nám 75/2
Brno - Královo Pole
612 00


IČ: 75481421


DIČ: CZ8658155704
Okres: Brno-město
Právní forma společnost s r. o.
Počet zaměstnanců: neudáno
Obrat: neudáno
Kontaktní osoba: Veronika Padrtová


Telefon:

+420 734 552 923

+420 734 552 918


Email:

email

email


Web:

www.bubbleteacz.cz


Další produkty a služby
  • sypané čaje, porcované čaje, léčivé a bylinkové čaje, zrnková káva, mletá káva, instantní káva
  • neperlivé vody, minerálky a džusy, sirupy a sycené limonády, nealkoholická piva, kolové nápoje a toniky
  • gastronomická technologie, horkovzdušné trouby, konvektomaty a sporáky, nerezové vybavení, vybavení stravovacích provozů
Půjčovna gastro zařízení pro svatby, oslavy, rauty a akce různého zaměření

Půjčovna gastro zařízení pro svatby, oslavy, rauty a akce různého zaměření

Pořádáte oslavu, svatbu, raut či jakoukoliv akci, která se neobejde bez dobrého jídla a pití? Základem...

ABNER, to je gastrozařízení pro všechny kuchyně a jídelny

ABNER, to je gastrozařízení pro všechny kuchyně a jídelny

Zajistit správnou teplotu, chuť i vzhled jídla při jeho podávání je pro spokojenost strávníků velmi důležité...

Profesionální kávovary DELIKOMAT: Když se příprava kávy stává uměním

Profesionální kávovary DELIKOMAT: Když se příprava kávy stává uměním

Co rozhoduje o tom, zda zákazník přijde do kavárny či restaurace? Velmi často je rozhodujícím kritériem to...

THERMOLINE – optimální způsob řešení transportu stravy

THERMOLINE – optimální způsob řešení transportu stravy

Řešíte neustále jak dopravit ke strávníkovi jeho porci jídla co nejrychleji? Chcete, aby byla zachována její...