Petr Juhos GASTRO-ONLINE - v slovenčinePetr Juhos GASTRO-ONLINE - EnglishPetr Juhos GASTRO-ONLINE - DeutschPetr Juhos GASTRO-ONLINE - polskiPetr Juhos GASTRO-ONLINE - in italianoPetr Juhos GASTRO-ONLINE - en espanola

Petr Juhoš
GASTRO-ONLINE

Maloobchod:
-dodávky gastrotechnologie pro hotely, restaurace, rychlá občerstvení, pivnice, bary, školní jídelny, podnikové jídelny, vývařovny, výrobny, kavárny, pizzerie, nápojových technologií pro pitný režim, bufety, sportovní stadiony, steak restauranty, herny, coffee breaky.

VÍCE
QR
kód
Plánovač
trasy
Firmy
v okolí

Petr Juhoš
GASTRO-ONLINE

Jihlavská 16
Žďár nad Sázavou
591 01


IČ: 44137508


Okres: Žďár nad Sázavou
Právní forma podnikatel se ŽO
Počet zaměstnanců: neudáno
Obrat: neudáno


Telefon:

+420 739 824 676


Email:

email


Web:

www.gastro-online.cz


Fax:

+420 566 630 499


Další produkty a služby
  • gastro vybavení, profesionální konvektomaty, elektrické grily, velkokapacitní sporáky, velkokapacitní myčky nádobí, gastro nádoby, gastro inventář, ohřívače knedlíků
  • prodejní pokladny, inventarizační systémy, čtečky čárových kódů, etiketovací kleště, pokladní zásuvky, elektronika do obchodu
Vážicí systémy od firmy Vels vám usnadní práci

Vážicí systémy od firmy Vels vám usnadní práci

Bez přesného vážení se neobejde řada firem v různých průmyslových odvětvích. Potřebujete i vy vážit materiál...

Kompletní gastro vybavení pro vaše podnikání

Kompletní gastro vybavení pro vaše podnikání

Velké, ale ani drobné firmy či živnostníci, pracující v oblasti gastronomie, se bez kvalitního...

Potřebujete si pronajmout nebo rovnou zakoupit stroj na popcorn? Prodej i pronájem těchto zařízení zajišťuje Cornico

Potřebujete si pronajmout nebo rovnou zakoupit stroj na popcorn? Prodej i pronájem těchto zařízení zajišťuje Cornico

Jednou z možností je bezplatný pronájem s možností odkoupení popcorn stroje. Ten pak odkoupíte za zůstatkovou...

THERMOLINE – optimální způsob řešení transportu stravy

THERMOLINE – optimální způsob řešení transportu stravy

Řešíte neustále jak dopravit ke strávníkovi jeho porci jídla co nejrychleji? Chcete, aby byla zachována její...