Danuse Jochmanova - EnglishDanuse Jochmanova - DeutschDanuse Jochmanova - v slovenčineDanuse Jochmanova - polskiDanuse Jochmanova - in italianoDanuse Jochmanova - en espanola

Danuše Jochmanová

Cukrárna s kapacitou 25 míst, venkovní zahrádka pro 20 osob.
Výroba:
-studená kuchyně
-obložené mísy, chlebíčky, studená kuchyně pro menší akce- rauty
-jogurtové zákusky, výroba zákusků a dortů, koláčky, na objednávku.

VÍCE
QR
kód
Plánovač
trasy
Firmy
v okolí

Danuše Jochmanová
náměstí Míru 27
Židlochovice
667 01


IČ: 44034890


DIČ: CZ5457201112
Okres: Brno-venkov
Právní forma podnikatel se ŽO
Počet zaměstnanců: 6 - 25 zaměstnanců
Obrat: do 5 000 tis. Kč
Kontaktní osoba: p. Jochmanová Danuše


Telefon:

+420 547 238 189

+420 777 164 822
+420 777 164 823
+420 777 164 829


Email:

email


Web:

www.cukrarna.unas.cz


Další produkty a služby
  • kávy z pražírny, výroba dortů a zákusků, teplé a studené nápoje, zmrzliny a poháry
  • cukrovinky a oplatky, výroba melasy, výroba dortů a zákusků, perníky a koláče, vánoční cukroví
  • aspikové lahůdky, obložené chlebíčky, obložené mísy, obložené rohlíky, obložené bagety, lahůdkové saláty, rozvoz lahůdek
Zámecký hotel Lednice – ideální místo pro odpočinek, školení i romantickou svatbu

Zámecký hotel Lednice – ideální místo pro odpočinek, školení i romantickou svatbu

Nádherná příroda, vinné sklepy i spousta kulturních památek – tak by se dala ve zkratce charakterizovat...

Cukrářské výrobky z Pekárny Ivanka si zamilujete

Cukrářské výrobky z Pekárny Ivanka si zamilujete

Máte rádi rozpékané koblihy, croissanty s měsíční trvanlivostí nebo dorty s příchutí ztuženého tuku? Tak to...

Profesionální kávovary DELIKOMAT: Když se příprava kávy stává uměním

Profesionální kávovary DELIKOMAT: Když se příprava kávy stává uměním

Co rozhoduje o tom, zda zákazník přijde do kavárny či restaurace? Velmi často je rozhodujícím kritériem to...

Kváskový chléb není moderní vymoženost, ale tradiční receptura pekařských mistrů

Kváskový chléb není moderní vymoženost, ale tradiční receptura pekařských mistrů

„Moderní“ trend pečení kváskového chleba zaznamenal asi každý uživatel internetu. Ne každý ale ví...