Passion Chocolat, s.r.o. - EnglishPassion Chocolat, s.r.o. - DeutschPassion Chocolat, s.r.o. - v slovenčinePassion Chocolat, s.r.o. - polskiPassion Chocolat, s.r.o. - in italianoPassion Chocolat, s.r.o. - en espanola

Passion Chocolat, s.r.o.

V centru Prahy, v Paláci u Nováků, Vodičkova 30 pro vás manželé Musso společně s manželi Nosálovými a Lukášem Otysem otevřeli koncem března 2009 Cukrárnu-Patissérii Saint Tropez, aby vám nabídli to nejlepší z české a francouzké cukrařiny.

Všechny naše zákusky jsou vyráběny z nejkvalitnějších, originálních a čerstvých surovin bez konzervantů a náhražek, aby splnili naše poslání, kterým je navrátit do Prahy vysokou cukrářskou kvalitu známou z období 1. republiky.



Na této adrese pro vás také dobroty přímo vyrábíme. Výrobna je oddělena od obchodu pouze sklem, abyste mohli pozorovat umění cukrářů v inovativním duchu pod vedením zkušeného francouzského mistra Jeana Francois Musso a Marca Le Bretona.

VÍCE
QR
kód
Plánovač
trasy
Firmy
v okolí

Passion Chocolat, s.r.o.
Vodičkova 699/30
Praha 1 - Nové Město
110 00


IČ: 27872602


DIČ: CZ27872602
Okres: Praha-město
Právní forma společnost s r. o.
Počet zaměstnanců: 6 - 25 zaměstnanců
Obrat: 5 000 tis. - 10 000 tis. Kč


Telefon:

+420 222 524 333

+420 603 333 338


Email:

email


Web:

cukrarnatropez.cz


Další produkty a služby
  • vlastní výroba zákusků, svatební dorty, zmrzliny kopečkové, horké nápoje, široký výběr lahodných káv
  • zákusky a sladké pečivo, svatební dorty, narozeninové dorty, čajové pečivo, korpusy, cukrářské polevy
Zámecký hotel Lednice – ideální místo pro odpočinek, školení i romantickou svatbu

Zámecký hotel Lednice – ideální místo pro odpočinek, školení i romantickou svatbu

Nádherná příroda, vinné sklepy i spousta kulturních památek – tak by se dala ve zkratce charakterizovat...

Cukrářské výrobky z Pekárny Ivanka si zamilujete

Cukrářské výrobky z Pekárny Ivanka si zamilujete

Máte rádi rozpékané koblihy, croissanty s měsíční trvanlivostí nebo dorty s příchutí ztuženého tuku? Tak to...

Profesionální kávovary DELIKOMAT: Když se příprava kávy stává uměním

Profesionální kávovary DELIKOMAT: Když se příprava kávy stává uměním

Co rozhoduje o tom, zda zákazník přijde do kavárny či restaurace? Velmi často je rozhodujícím kritériem to...

Kváskový chléb není moderní vymoženost, ale tradiční receptura pekařských mistrů

Kváskový chléb není moderní vymoženost, ale tradiční receptura pekařských mistrů

„Moderní“ trend pečení kváskového chleba zaznamenal asi každý uživatel internetu. Ne každý ale ví...