Bedrich Lachman - v slovenčineBedrich Lachman - EnglishBedrich Lachman - DeutschBedrich Lachman - polskiBedrich Lachman - in italianoBedrich Lachman - en espanola

Bedřich Lachman

zánik poslední živnosti: 22.10.2012

Prodej
- smíšené zboží.

VÍCE
QR
kód
Plánovač
trasy
Firmy
v okolí

Bedřich Lachman
Teyschlova 1093/32
Brno-Bystrc
635 00


IČ: 42683351


DIČ: CZ6403240459
Okres: Brno-město
Právní forma ostatní
Počet zaměstnanců: neudáno
Obrat: do 5 000 tis. Kč
Kontaktní osoba: p. Lachman Bedřich


Další produkty a služby
  • masné a zvěřinové výrobky, uzenářská výroba, řeznictví a uzenářství, vepřové škvařené sádlo
  • kravské mléko, kozí mléko, jogurtové nápoje, kysané mléčné výrobky, čerstvé máslo, pasterované mléko, tvrdé sýry, měkké sýry, tvarohové výrobky
  • výroba čerstvého pečiva, výroba trvanlivého pečiva, výroba vánočního cukroví, cukrářské výrobky, dorty na objednávku
  • potravinářské výrobky, farmářské produkty, vejce z podestýlky, prodej biopotravin
  • mouka hladká světlá, mouka polohrubá výběrová, pšeničná krupice, výroba cukru, distribuce másla, rostlinné tuky
Pekárna Ivanka Moravský Krumlov: spojení tradice, poctivé práce a kvalitních surovin

Pekárna Ivanka Moravský Krumlov: spojení tradice, poctivé práce a kvalitních surovin

Vysoce kvalitní pekařské a cukrářské výrobky z Pekárny Ivanka jsou k dostání v mnoha provozovnách v okolí...

Pekárna Ivanka Moravský Krumlov - pekařské výrobky s tradicí

Pekárna Ivanka Moravský Krumlov - pekařské výrobky s tradicí

Tradice, poctivá práce a kvalitní suroviny, to vše je pro Pekárnu Ivanka z města Moravský Krumlov typické...

Kvalitní sádlo vyrábí a po celé republice rozváží Řeznictví Janus

Kvalitní sádlo vyrábí a po celé republice rozváží Řeznictví Janus

Čisté škvařené sádlo, sádlo se škvarky, ale také škvarky a škvarkovou pomazánku vyrábí Řeznictví Janus...

Cukrářské výrobky z Pekárny Ivanka si zamilujete

Cukrářské výrobky z Pekárny Ivanka si zamilujete

Máte rádi rozpékané koblihy, croissanty s měsíční trvanlivostí nebo dorty s příchutí ztuženého tuku? Tak to...