Josef Nejedly DAMODARA - v slovenčineJosef Nejedly DAMODARA - EnglishJosef Nejedly DAMODARA - DeutschJosef Nejedly DAMODARA - polskiJosef Nejedly DAMODARA - in italianoJosef Nejedly DAMODARA - en espanola

Josef Nejedlý
DAMODARA

Výroba, velkoobchod, eshop:
- chipsy
- instantní polévky a luštěninové pochoutky
- instantní kaše
- ovocné tyčinky
- bezlepkové suroviny
- ovocné bonbony bez cukru.

VÍCE
QR
kód
Plánovač
trasy
Firmy
v okolí

Josef Nejedlý
DAMODARA

Drahany 154
Drahany
798 61


IČ: 72336315


Okres: Prostějov
Právní forma podnikatel se ŽO
Počet zaměstnanců: 6 - 25 zaměstnanců
Obrat: neudáno
Kontaktní osoba: Josef Nejedlý


Telefon:

+420 774 315 894

+420 774 315 894


Email:

email


Web:

www.damodara.cz


Další produkty a služby
  • cukrovinky a oplatky, výroba melasy, výroba dortů a zákusků, perníky a koláče, vánoční cukroví
  • výživové doplňky, dia cukrovinky, diabetická sladidla, dia čaje, vitamíny a výživy, dietní potraviny
  • instantní polévky, instantní jídla, rychlá příprava, nízká cena, mražené polotovary, předsmažená jídla, balené pokrmy
Kváskový chléb – jasný příklad poctivého tradičního pekařského výrobku bez kompromisů

Kváskový chléb – jasný příklad poctivého tradičního pekařského výrobku bez kompromisů

Jíž několik let probíhá na našem území velká gastronomická obroda, která se ve velké míře dotkla i přístupu...

Bezlepkové a dia potraviny se v poslední době těší stále větší oblibě

Bezlepkové a dia potraviny se v poslední době těší stále větší oblibě

V dnešní době poptávka po bezlepkových, bezlaktózových a diabetických potravinách stále roste...

Cukrářské výrobky z Pekárny Ivanka si zamilujete

Cukrářské výrobky z Pekárny Ivanka si zamilujete

Máte rádi rozpékané koblihy, croissanty s měsíční trvanlivostí nebo dorty s příchutí ztuženého tuku? Tak to...

Profesionální kávovary DELIKOMAT: Když se příprava kávy stává uměním

Profesionální kávovary DELIKOMAT: Když se příprava kávy stává uměním

Co rozhoduje o tom, zda zákazník přijde do kavárny či restaurace? Velmi často je rozhodujícím kritériem to...