Jeanette Sikstová


Orebitská 382, Kolín 280 02

Návrhy

- kuchyně

- interiéry

Poradenská a konzultační činnost

Projektová činnost ve výstavbě

IČ: 75275619
DIČ:
Okres: Kolín
Právní forma: podnikatel se ŽO
Počet zaměstnanců: bez zaměstnanců
Obrat: do 5 000 tis. Kč
Kontaktní osoba: p. Sikstová Jeanette

Další produkty a služby
  • kuchyňské lavice, lakované kuchyňské linky, dřevěné židle, jídelní stoly z masivu, kuchyně na míru, jídelní sety, kuchyňské skříňky
  • architektonické služby, služby designéra, design interiérů, design nábytku, průmyslový design, architektonické návrhy
  • projekty rodinných domů, vypracování studie stavby, návrhy interiérů, zpracování projektové dokumentace


Související články
Truhlářství Kafka vyrábí vestavěné skříně na míru a dle přání zákazníků
Truhlářství Kafka vyrábí vestavěné skříně na míru a dle přání zákazníků

V dnešní době se výroba nábytku přizpůsobuje dle požadavků klientů. Na přání Vám vyrobíme vestavěné skříně do ložnice, skříně do obývacího pokoje, sestavíme i celou předsíň nebo vyrobíme kuchyni podle daného prostoru přesně na zakázku.


Kvalitní nábytek na míru vám zajistí truhlářství Hranol
Kvalitní nábytek na míru vám zajistí truhlářství Hranol

Chtěli byste svou chatu, byt nebo kancelář vybavit nábytkem přesně podle vašich představ? Truhlářství a sklenářství Hranol z Ostravy pro vás na míru vyrobí celou kuchyň, podlahu, skříň nebo třeba jen poličku či práh.


Kuchyně Forman: Nejen kuchyňská linka nebo vestavné skříně podle vašich představ
Kuchyně Forman: Nejen kuchyňská linka nebo vestavné skříně podle vašich představ

Uvažujete o rekonstrukci kuchyně, ale žádná z běžně nabízených variant vás nezaujala? Nebo potřebujete elegantně vyřešit atypický prostor pro vaši kuchyňskou linku? Pak jsme tu právě pro vás. Kuchyňské studio Forman nabízí kuchyně na míru přesně podle vašich představ. To vše profesionálně a za výhodné ceny.


Ty správné potraviny vznikají jen v kvalitních závodech
Ty správné potraviny vznikají jen v kvalitních závodech

V současné době se roztrhl pytel s kritikami potravin, jako jsou vajíčka, mléko, ale i maso. Spotřebitelé se tak potýkají s nepříjemnou situací, kdy neví, komu a čemu věřit a podle čeho vybírat kvalitní maso. Neexistuje nějaký univerzální návod, díky kterému si můžete být jisti, že zakoupené maso vytvoří explozi chuťových buněk. Jedno je však jisté - s masem se musí od začátku do konce zacházet podle přesných technologických postupů.