Abustav, s.r.o.


Průmyslová 1888, Vlašim 258 01

Stavby na klíč, zemní práce, projekce a statika.

IČ: 28953983
DIČ: CZ28953983
Okres: Benešov
Právní forma: společnost s r. o.
Počet zaměstnanců: neudáno
Obrat: do 5 000 tis. Kč
Kontaktní osoba: Milan Bubeník

Další produkty a služby
  • přípravné práce pro stavby, úpravy terénu, hloubení základů, výkopy jam a bazénů
  • projekty rodinných domů, projektová dokumentace, projekční kanceláře, projekce a stavební dozor
  • stavby bytových domů, rodinné domky na klíč, rezidenční bydlení, nové družstevní byty


Související články
Technologie Grundomat - bezvýkopové práce pomocí zemních protlaků
Technologie Grundomat - bezvýkopové práce pomocí zemních protlaků

Zemní protlaky nám přináší mnohé výhody. Díky tomuto způsobu nemusíme kopat hluboko do země, vyvážet veškerou zeminu na hromady a navíc ji opětovně navážet. Tato metoda je zdlouhavá a opravdu náročná na prostor a také na veškerý další servis, práce a finance. Jenomže složitým úkolům je teď konec, protože přichází společnost ZEMPRO - JAHODA, ZEZULA s.r.o. a zajistí spolehlivě veškeré zemní protlaky.


Modulové, mobilní, přenosné rodinné domy
Modulové, mobilní, přenosné rodinné domy

Chcete bydlet ve vlastním domově, ale nemůžete si dovolit milionové hypotéky? Nechcete se zadlužit hypotékou na třicet let? V tom případě máme pro vás řešení. Modulové, mobilní či přenosné rodinné domy, které staví naše firma PKD, s.r.o., mohou být vybudovány jako mobilní, tedy je můžete později nechat převést, ale mohou být také nepřenosné, smontované na místě za velmi nízkou cenu!


Průmyslové podlahy z betonu
Průmyslové podlahy z betonu

Ohledně betonových podlah všechno ví a všechno zná Pavel Machů – Stavby PM. Sídlí ve Zlínském Kraji, ale zakázky provádí po celé České republice. Zaměřují se na betonové průmyslové podlahy, a to jak formou interiérových tak také venkovních typů. Dále provádí speciální povrchové úpravy betonových podlah i opravy starších podlah.


Ty správné potraviny vznikají jen v kvalitních závodech
Ty správné potraviny vznikají jen v kvalitních závodech

V současné době se roztrhl pytel s kritikami potravin, jako jsou vajíčka, mléko, ale i maso. Spotřebitelé se tak potýkají s nepříjemnou situací, kdy neví, komu a čemu věřit a podle čeho vybírat kvalitní maso. Neexistuje nějaký univerzální návod, díky kterému si můžete být jisti, že zakoupené maso vytvoří explozi chuťových buněk. Jedno je však jisté - s masem se musí od začátku do konce zacházet podle přesných technologických postupů.