Nabídka levných ojetých vozů, autorizovaný prodej bazarových aut značek Škoda, Audi, BMW, Volkswagen, Hyundai - prověřené vozy s garancí záruky na původ auta a počet najetých kilometrů. Nabízí tak možnost pořízení ojetého automobilu za zlomek původní ceny.

Autobazar, bazar, výkup, zprostřekování prodeje i na splátky, leasing: -ojeté osobní a dodávkové automobily: -možnost koupě na protiúčet.

Autobazar - pronájem a zapůjčení automobilů Velkoobchod a maloobchod - osobní vozy - včetně poradenské a konzultační činnosti - zpracování odborných studií a posudků Údržba - motorová osobní vozidla všech typů a značek (včetně příslušenství)

Prodej - použité náhradní díly na vozy PEUGEOT, CITROEN Prodej - náhradní díly na včechny druhy automobilůprodej olejů a maziv Total Diagnostika a servis PEUGEOT a CITROEN Prodej - oleje a maziva TOTAL

Prodej, leasing, protiúčty, pojištění: -osobní a užitkové automobily FIAT. Prodej: -ojeté prověřené vozy FIAT. Maloobchodní prodej: -náhradní díly na všechny typy vozů -autodoplňky. Servis, opravy záruční a pozáruční: -všechny typy vozů. Autoservis, autoopravna, oprava: -havarovaných automobilů FIAT -autokarosářské práce, ...