Klempířské práce na osobních vozidlech - nabízí výměnu originálních i neoriginálních dílů, rovnání karoserie na stolici a vyvařování. V autoklempířství opraví vaše bourané auto po nehodě, auto s poškozenou karosérií nebo postižené korozí.

Martin Morkus se zaměřuje na lakýrnické a karosářské práce a provádí servis osobních automobilů.

Provádí: -opravy karoserie -prodej náhradní díly -prodej a montáž tažná zařízení -prodej a výměna oleje -výměny, prodej autoskla -opravy, výměny, prodej výfuky -nástřik dutin.

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -náhradní díly pro všechny značky západoevropských a japonských osobních i užitkových automobilů -autoskla pro tuzemská i zahraniční vozidla -včetně montáže -smluvní partner pojišťovny -výfuky, tažná zařízení -motorové oleje SUNOCO, DIVINOL, CASTROL -ostatní náplně -chladící brzdové kapaliny -směsi do ...

Autoservis. Opravy osobních vozidel: -karoserií -motorů -lakování -ošetření spodků. Zajištění STK.

Servis, opravy, e-shop: -automobily. -lakování vozidel -klempířské práce -garanční prohlídky -výměny olejů, filtrů, nemrznoucích směsí -přípravy vozidel na technické kontroly -diagnostika řídících jednotek vozidel -karosářské opravy -oprava, opravy, výměna poškozených částí -technický průkaz vozidla -osvědčení o registraci vozidla ...

Prodej, servis, leasing: -osobní a užitkové vozy CITROEN. Záruční a pozáruční servis. Služby: -auto opravy pro osobní i užitkové automobily -karosařské pro osobní i užitkové automobily -na rovnací stolici. Měření: -emise -emise dieselových motorů. Pneuservis. Prodej: -náhradní ...

Autoservis: -servis všech značek -výměna autoskel -opravy motorů, karoserií -svařování -renovace veteránů.

Autolakovna. Autolakýrnické práce: - lakování veškerých kovových a plastových dílců ve dvou kabinách. Karosárna. Karosářské práce: - opravny a rovnání bouraných karosérií automobilů. Autoopravna. Oprava, servis: - užitkové automobily - osobní automobily. Odtahová služba - odtah nepojízdného vozidla.

Služby: - autoservis. - pneuservis - karosářské práce - montáž autoskel

Autoservis, autoopravna osobní i nákladní automobily: -všechny mechanické opravy -generální opravy motory a převodovky -opravy spojky, brzdy, nápravy -opravy vozy po havárii -výměny rozvodové řemeny, výfuky aj. -klempířské práce, autoklempíř -vyvaření karoserie -elektrikářské práce, autoelektrikář -pravidelné prohlídky vozidel -výměna ...

Martin Petr provozuje autoservis, pneuservis a provádí lakýrnické, karosářské práce, výměnu autoskel, přípravu na STK a servis klimatizací.

AUTOSERVIS PELHŘIMOV s. r. o. provádí údržbu a opravy automobilů, karosářské práce, přípravu a zajištění STK, prodává náhradní díly a oleje a provozuje pneuservis.

Autoservis BERT s.r.o. provozuje autoservis a pneuservis vozů různých značek, prodává náhradní díly a oleje, provádí karosářské práce, výměnu autoskel, diagnostiku vozidel a geometrii kol.

Společnost Autoslužby Václav Rous je autoopravna, která provádí karosářské práce, ale věnuje se také tuzemské i mezinárodní autodopravě pro oblast Náměšť nad Oslavou a Třebíč.

AUTOPRESTO.CZ s.r.o. se zaměřuje na karosářské, lakýrnické a servisní práce, dovoz a prodej automobilů, náhradních dílů a pneumatik a provádí odtah vozidel.

AUTODOPRAVA NÁKLADNÍ, SPEDICE, LOGISTIKA: - přeprava nákladů do všech zemí EU i mimo ni - hlavní destinací firmy jsou SRN, Nizozemí, Belgie, Rakousko - letecká i námořní doprava kusového zboží nebo velkého kontejneru z celého světa (spedičně) - nadrozměrné náklady - dovoz zboží s označením ADR (nebezpečné) - skladování ve vlastní skladové ...

Jiří Roupec se zaměřuje na servis a opravy motorových vozidel, mechanické a karosářské práce, výměnu skel, přípravu vozidel na STK a mnoho dalšího.

Autotrio Vícha s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis osobních a užitkových vozidel všech značek. Společnost provádí mechanické, karosářské a lakýrnické práce, opravy a výměny skel, servis klimatizací, pneuservis, diagnostiku a mnoho dalšího.

Společnost TrebCars provádí kompletní servis vozidel všech značek a je schopna připravit vozidlo k STK. Mezi činnosti společnosti se také řadí výměna a montáž pneu, výměna autoskel, klempířské práce, diagnostika a plnění klimatizací.

Prodej: - vozidla značky Volkswagen - náhradní díly Volkswagen - náhradní díly na ostatní vozy. Servis: - servisní - karosářské - lakýrnické. K vybavení autolakovny patří stříkací kabina SAIMA, k míchání barev použití zn. GLASURIT. Spolupráce s leasingovými společnostmi. Asistenční služba.

Autoservis Müller nabízí opravu a servis osobních i dodávkových vozidel a prodej náhradních dílů. Jsme autorizovaný servis AutoKelly. Služby: - autoservis - seřízení geometrie - diagnostika vozu - servis klimatizace - chiptuning - úprava motorů - autoklempířské práce - autoelektrikářské práce - pneuservis - NON-STOP ...

Jediný autorizovaný dealer vozů VOLKSWAGEN (VW) na Vysočině, kraj Vysočina. Prodej, servis(oprava): -všechny vozidla (auta) VOLKSWAGEN -nové i ojeté vozy -značkový servis AUDI -leasingové služby -poradenská činnost -ocenění, oceňování vozidel. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly na VW a AUDI. Servis, oprava: -pro vozy ...

Pneuservis, autoservis: - výměna+vyvážení pneumatik - pneumatiky skladem - oprava vozidel všech značek - mechanické práce non stop - karosářské práce - lakýrnické práce - drobné opravy na počkání Nonstop.

Práce: -karosářské práce -lakýrnické práce -odtahová služba -ruční mytí vozidel.

HLOUCH MOTORS je autorizovaný prodejce a opravce vozů Ford v Třebíči. Autosalon zajišťuje jak prodej a financování, tak servis automobilů značky Ford. Prodáváme nové i ojeté osobní a užitkové automobily značky Ford. V široké nabídce osobních vozů najdete: -Ford Focus, Mondea, Fiesta, Galaxy, Kuga, Edge, ... V nabídce užitkových vozů ...