Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Skupina Mondial Assistance je světovou jedničkou v oblasti asistenčních služeb, cestovního pojištění.

Poskytujeme servis osobních a užitkových vozů všech typů a značek: - mechanické opravy - pneuservis a geometrie - klimatizace - příprava na STK.

Služby: - autoservis - pneuservis - prodej a montáž autoskel - odtahová služba - ruční mytí interiérů

Čerpací stanice: - prodej pohonných hmot

Služby: - odtahová služba - autoservis - pneuservis - autopůjčovna

Služby: - autoservis - pneuservis tel.: 271960044, 602370450 - autobazar tel.: 267712345, 602383100

E-shop: - originální dárky - zahradní stany - herní konzole - chovatelské potřeby - autodoplňky - domácí potřeby - sportovní potřeby...atd

Služby: -autoservis -pneuservis Maloobchod, prodej, e-shop: -pneumatiky

Prodej: - náhradní díly, autodíly na vozy zn. Volvo - autovrakoviště Volvo Služby: - autoservis - pneuservis - odtahová služba.

Prodej: - mycí stroje na mytí autobusů, přívěsů, kamionů, cisteren a kolejových vozidel.

Služby: - poradenství při importu vozidel v rámci prodeje nových i ojetých automobilů, prodeje náhradních dílů a zajišťování servisních služeb.

Služby: - autoservis - pneuservis - autoklempířské práce Provozovna: Závišova 12 tel.: 222 542 858

Specialisté v oboru vysokotlakých systémů vstřikování nafty. Prodej diagnostické techniky, zkušebních stanic, zapalovacích svíček DENSO IRIDIUM POWER - tuning-racing.

Služby: - autoservis - pneuservis - nákladní autodoprava - zemní práce Provozovna: K Ládví 5, Praha 8 tel.: 233 551 761, 602 340 232

E-shop: - autobaterie - motobaterie - provozní kapaliny - litá kola - ocelová kola Služby: - autoservis - pneuservis

Práce: - autoelektrikářské - opravy alternátorů, startérů - autoservis.

Autoservis, autodílna - karosářské práce - opravy vozů všech značek - opravy motorů - kompletní přípravy vozů na STK - stříkání podvozků a dutin

Služby: - autoservis - pneuservis - renovace disků, světlometů.

Autoservis, autoopravna - příprava vozidel na STK - výměna oleje a provozních kapalin - výměna autoskel - diagnostika vozidel. Pneuservis - osobních a dodávkových vozidel. Odtahová služba.

Náš autoservis na trhu působí již 15 let. Provádíme veškeré běžné servisní práce: - diagnostika elektroniky automobilů - oprava motorů, dieselmotorů - mechanické opravy automobilů.