Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Autosalon (autosalón), servis: - KIA, Škoda, Citröen, VW -prodej nových vozů -prodej referenčních a ojetých vozů -odtahová služba -prodej náhradních dílů -montáž LPG.

Montáž, revize a servis LPG v automobilech. Servis karavanů.

Autodílna, autoopravna Opravy: -osobní automobily: -pneuservis, -lakování -karosářské práce Prodej: -náhradní díly, autodíly.

Společnost MOVANA, spol. s r.o. se zabývá výrobou užitkových nástaveb na nákladní automobily kategorie N1-N3 a výrobou přívěsů kategorie O2-O4. Vybavení těchto nástaveb je dle typu nástavby a požadavků zákazníka prováděno jako kompletní dodávka. Zajišťujeme montáže a servis hydraulických čel ZEPRO a DHOLLANDIA, dále pak montáže spacích nástaveb ...

Dovoz vozidel ze zahraničí. Prodej osobních a užitkových vozidel. Čištění vozidel. Autoservis. Zajistíme povinné i havarijní pojištění. Možnost pojištění vozidel.

Autoservis: - lakovna, karosárna, autoelektro, pneuservis, příprava na STK + provedení - měření geometrie 3D - čištění filtrů pevných částic a katalyzátorů. Montáže: - mechanického zabezpečení vozidel Defend-lock. Prodej: - autodíly.

Autoservis: - opravy vozidel všech značek - pravidelné servisní prohlídky - výměny všech náplňí ve vozidlech včetně automatických převodovek - přípravy vozidel na STK. Pneuservis. Kontrola, čištění klimatizace. Dekarbonizace motoru. Čištění za pomocí Carbon Cleaneru.

Autoservis. Pneuservis. Autodiagnostika. Autoelektrika. Montáž antiradarů. Polepy vozidel.

Pneuservis. Prodej: -pneumatiky. Autoservis: -osobní a nákladní automobily -autokarosárna. Zasilatelství. Zastupování v celním řízení. Výroba: -lepenka.

Autoservis. Servis zaměřený na vozy Škoda, VW. Audi, Seat. Zkušebna brzd, tester tlumičů, zkušebna podvozků, geometrie, mytí vozů, čištění interiérů. Oprava i velkých skříňových vozů. Zapůjčení náhradního vozidla.

Opravy osobních, dodávkových a nákladních vozidel. Služby: - autoservis.

Společnost AUTOHELP Zlín s.r.o. nabízí nonstop asistenční a odtahovou službu. Naše odtahovka zajistí odvoz Vašeho nepojízdného či havarovaného automobilu a to nepřetržitě. Mezi naše činnosti patří také provoz pneuservisu, autoservisu - autoopravna pro osobní, dodávkové i nákladní vozy. Zajistíme rovněž přípravu vozů na STK, především pro ...

Firma JP SERVIS - Josef Polášek se sídlem v Kaňovicích v okrese Zlín se zabývá především opravou a servisem vstřikovacích čerpadel a silničních vozidel. Dále svým zákazníkům nabízíme k prodeji vstřikovací čerpadla pro nákladní automobily zn.LIAZ, TATRA, AVIA a také pro osobní automobily. Naše činnost: - oprava a servis vstřikovacích ...

Autoservis, pneuservis. Služby. - výměna oleje v automatické převodovce - kalibrace kamer, radarů, lidatů - pokročilá diagnostika - pneuservis - 3D Laserové vyvažování - TPMS - programování, Výměna senzorů v pneu - výměna autosklel - STK Prohlídky vozidel - sezónní i před nákupem vozu.

Autoservis, autoopravna: -osobní auta -mechanické opravy-osobní a dodávková vozidla všech značek -příprava a provedení STK + emise -diagnostika řídících jednotek -oprava: -motory, převodovky, spojky, brzdy, podvozky -výměna: -tlumiče, pérování, výfuky -specializace na vozy značky Honda včetně dodání náhradních ...

Autobazar. Prodej, leasing, úvěr. Dovoz vozů na zakázku. Nejlevnější pojištění vozidel. Mytí a číštění vozidel. Oprava vozidel, příprava na STK Pneuservis. Vyřízení pojištění vozidel: - zákonné pojištění - havarijní připojištění. Prodej, montáž: -autodoplňky -příslušenství.

Autoservis, autoopravna, servis, oprava, opravy: -osobní automobily -autokarosérií, autokarosérie, karosérie, karosérií, karosářské práce, autokarosárna -autolakýrnické práce, autolakovna, lakování automobilů -lakování plastů. -příprava na STK. Čerpací stanice.

Služby: -autoservis -pneuservis -karosárna -autolakovna -náhradní vozidla.

Oprava, opravy, servis, diagnostika: -vstřikovacích čerpadel (čerpadla). Služby: -zvyšování výkonu motorů TDI*. Prodej: -vstřikovacích trysek (trysky). Odtahová služba - NONSTOP 602271600.

Autosalon (autosalón) ŠKODA. Maloobchod, prodej, leasing, protiúčet: - nové a ojeté automobily Škoda - náhradní díly a doplňky. Služby: - pojištění vozidel - záruční a pozáruční servis - karosářské práce - lakýrnické práce - měření emisí - odborná montáž LPG - pískování skel Čerpací stanice LPG.

Servis a oprava vozů: - klempířské práce - lakýrnické práce - servisní prohlídky - STK vašeho vozu - pneuservis - výměna autoskla - oprava elektroinstalace - diagnostika automobilů. Prodej náhradních dílů, autodílů. Plnění klimatizací. Čištění interiérů. Leštění laku automobilů a renovace plastových světlometů.