API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoklempířské práce. Vnitrostátní autodoprava: - do 6 tun. Zámečnické práce: - brány - ploty. Kovoobrábění.

Auto Moto Centrum. Autoservis, autolakovna Pneuservis Prodej: -náhradní díly na osobní a dodávkové automobily. Tuning. Krby, krbové příslušenství.

Autoservis: - osobní automobily - nákladní automobily - zemědělská technika. Pneuservis, prodej: - pneumatiky. Prodej: - autokosmetika - oleje. Služby: - příprava vozu na STK a emise - mytí a čištění vozu - autodoprava.

Autolakovna, autoopravna MI-DO v Olomouci provádí veškeré autolakýrnické práce a zaměřuje se na opravu i lakování osobních či dodávkových automobilů a také motorek. Naše dlouholetá praxe v oboru je pro nás výhodou, a proto vám vždy poskytneme ty nejkvalitnější služby. Autolakovna Saico (rozměry D 7, 40 x Š 4, 20 x V 2, 55)- autolakýrnické ...

Služby: - kamionová doprava vnitrostátní i mezinárodní - stěhování - skladování. Autoservis: - servis osobních, dodávkových, nákladních vozidel, obytných vozů a přívěsů - plnění klimatizací - diagnostika - příprava na STK - zajištění STK. Provozovna a kancelář: V Zahrádkách, Lutín

Opravy, servis: - přívěsy, návěsy, tandemy. Výroba: - nástavby nákladních vozidel, přívěsů, návěsů. Služby: - diagnostika - rovnání rámů - repas nefunkčních dílů - zámečnické práce. Dodání, prodej: - náhradní díly přívěsné techniky - technické plyny.

Autoservis: - osobní vozy - dodávkové vozy - vodní skútry - mechanické práce - karosářské práce - lakování - autoelektrikářské práce - příprava a provedení STK - čištění katalizátorů a filtrů.

Autoservis: - opravy a údržba osobních a dodávkových automobilů - příprava na STK - sezónní prohlídky - karosářské práce - pneuservis - prodej pneu. Služby: - dodávková doprava vnitrostátní. Provozovna: Přáslavice (areál bývalého ZD)

Firma ARP - mechanizace s.r.o. v Přerově posyktuje kompletní jeřábnické práce s využitím autojeřábů značky Tatra. Naše vyškolená obsluha provádí jeřábnické práce nejen v celé České republice, ale také v zahraničí. Zároveň naše firma působí jako autoservis, ve které se zaměřujeme na opravu a servis nákladních i osobních vozidel. AUTOJEŘÁBNICKÉ ...

Autoservis, pneuservis, prodej autodílů, mytí vozidel, dovoz vozidel, prodej ojetých vozidel, čerpací stanice, ruční mytí, vysavač, LPG stanice.

Autoservis Prodej: - náhradní díly. Autoservis: - autolakovna - autoklempírka - emise - pneuservis - Bosh Car servis.

Maloobchod, prodej: Prodej náhradních dílů na nákladní i osobní automobily. Kompletní servis, výroba vzduchových a hydraulických hadic a trubek. Opravy převodovek. Stáčení brzdových bubnů. Nýtování brzdového obložení na počkání. Výroba klíčů FAB, MUL-T-LOCK, EVVA, TOKOZ. AUTOKLÍČE s čipem i bez. Dálkové ovladače.

Autoservis všech značek. Pneuservis. Autodiagnostika.

Výroba: - kryty větráků elektromotorů - třmeny pro přichycení vodičů - spojnice do svorkovnic - výstřihy z odporového plechu. Opravy: - osobní a dodávkové automobily.

AUTOSERVIS, opravy karoserií. auto-moto lakovna, svařování plastu, autosklo servis, prodej autolakýrnických potřeb, barev a laků, výkup havarovaných vozidel.

Soudní znalec v oboru auto. Autoservis Osobní a dodávková vozidla.

Autoservis pro automobily: - osobní - dodávkové - nákladní - tuzemské i zahraniční výroby. Truhlářství, sedlářství: - František Orság, tel.: 737704607, 585039503.

Prodej, montáž a servis: alarmy, zamykání řazení, GPS monitoring vozidel a elektronická kniha jízd. Dále tažná zařízení, parkovací senzory, LED světla, dálková ovládání a mnoho dalších doplňků. Provádím opravy elektroinstalací a elektroniky vozidel.

- Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství - Pneuservis

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Autoopravna. Práce: - mechanické, klempířské, lakýrnické.

Prodej - náhradní díly - auto a moto doplňky Prodej - čtyřkolky CAN AM, POLARIS, SYM, TGB - zastoupení firmy SUZUKI, KAWASAKI, HONDA, YAMAHA Servis - motocykly - skútry - čtyřkolky - zastoupení firmy Can-Am

-Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Činnost informačních a zpravodajských ...

Opravy: - nákladní a užitková vozidla AVIA, LIAZ, PRAGA V3S, TATRA, DAF Renault, MAN, IVECO a další značky - přívěsy a návěsy všech značek - veškeré mechanické opravy - karoserie, výměny olejů zn.Shell - přípravy a realizace STK a emise.