API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autorizovaný prodejce vozů Škoda, Volkswagen, KIA: - servis, leasing, pojištění, protiúčet - náhradní díly, příslušenství. Prodej: - pneu.

Autorizovaný prodejce vozů Škoda, Volkswagen, KIA: - servis, leasing, pojištění, protiúčet - náhradní díly, příslušenství. Prodej: - pneu - THULE

Prodej: - nové a ojeté automobily - náhradní díly - originální příslušenství - půjčovna příslušenství - zajištění náhradních vozidel. Servis: - garanční opravy - pravidelné prohlídky - autokarosářské a lakýrnické práce.

Pneuservis pro osobní, užitkové vozy, nákladní i autobusy. Oprava silničních motorových vozidel. Nákladní doprava sypkých materiálů. Půjčovna - naftových topidel typu THERMOBILE TA 22 - vibrační válec STAVOSTROJ VVW 3403

Radovan Olejníček pronajímá obytné vozy a provozuje autoservis a pneuservis.

Autoopravna, autoservis. Opravy, servis: - silniční a motorová vozidla: - motorické opravy - elektrikářské práce - servis klimatizací. Pneuservis. Opravy, výměny, přezutí: - pneumatiky.

Pavel Kozák se zaměřuje na lakování motocyklů, nádrží a samostatných dílů.

Jiří Štefek provozuje autoservis, pneuservis, zaměřuje se na lakýrnické a karosářské práce, opravy a výměnu autoskel a čištění automobilů.

Autoservis, prodej: - autoelektrikářské práce - náhradní díly.

Naše firma nabízí ve své provozovně v Šumperku především služby autorizovaného servisu automobilů zn. SUBARU. V rámci nabízených činností poskytujeme záruční i pozáruční servis vozů značky SUBARU, mechanické a karosářské práce, služby penuservisu, dále také přípravu a provedení STK a ME a další. Zajistíme také veškeré originální i neoriginální ...

Autolakovna v Prostějově. Profesionální stříkání karoserií automobilů ve stříkací kabině. Zajištění přepravy karoserií a osobních vozů do lakovny a zpět k zákazníkovi.

Autodoprava: -silniční motorová nákladní -sypké hmoty. Zemní práce. Zámečnictví: -výroba-ocelové konstrukce. Beranění a montáž silničních svodidel. Opravy: -nákladní motorová vozidla.

Doprava, autodoprava: - nákladní vnitrostátní i mezinárodní. Oprava, servis: - nákladní automobily.

Prodej, servis: - automobily ŠKODA - náhradní díly, autodíly - odtahová služba - testovací jízdy - karosářské práce - lakýrnické práce - měření emisí, STK - záruční a pozáruční servis - leasing.

Sklápěcí nákladní doprava. Podvalníková doprava. Zemní práce. Prodej materiálů. Autoservis. Pneuservis.

Dušan Vika provozuje autoservis, zaměřuje se na výměnu a prodej pneumatik, měření emisí a prodává náhradní díly na různé vozidla.

Autoservis. Oprava vozů. Měření emisí. Přestavba vozidel na LPG.

Autoservis, pneuservis: - elektrické práce - plnění klimatizace - provedení STK - výměna čelních skel - přezutí plechových, elektronických disků - výměna kol.

Společnost CARFLOW s.r.o. je autoservis v Olomouci zaměřující se na všechny značky aut a dodávek. U vozidel provádí údržbu, opravy a prohlídky, vyměňuje oleje, kontroluje brzdy, prochází diagnostiku a pozornost věnuje i klimatizaci.

Autoservis Oščádal se postará o osobní a užitková vozidla, o jejich servis, opravy, výměnu olejů, skel, přípravu na STK, klimatizaci, montáž tažných zařízení a sezónní prohlídky vozidel všech druhů a značek.

Autoslužby Tichý nabízí komplexní služby od diagnostiky všech tuzemských i zahraničních značek, přes odborné poradenství a opravy vozů. Provádíme: - veškeré mechanické, elektrikařské a karosářské závady včetně výměny skel - výměna a opravy pneu - odtah vašeho nepojízdného nebo havarovaného vozidla - nutné záležitosti s pojišťovnou (i ...

AUTOPROMÁČKLINY.cz se zaměřují na opravu promáčklin a důlků metodou PDR (Paintless Dent Repair). Metoda PDR umožňuje opravu bez následného broušení, tmelení a lakování. Provozovna: I. P. Pavlova 740/126, 779 00 Olomouc - Nová Ulice

Autodílna LPG Žešov se zaměřuje na přestavby motorových vozidel na pohonné hmoty LPG a CNG. Jako autodílna se ale dokáže postarat i o osobní a užitkové vozidla všech značek. Jedná se například o výměnu olejů, karosářské práce, přípravu na STK, opravy a diagnostiku.

AUTOSERVIS-PNEUSERVIS se stará o vozidla všech typů a značek. Široká škála služeb zahrnuje například opravy brzd, podvozků, výfuků, výměnu skel, přípravu na STK a výměnu pneu.