API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Provádíme opravy a servis osobních automobilů.

Služby: -autoservis Půjčovna, pronájem: -automobily.

Specializace na automatické převodovky od roku 1998. Opravujeme modely všech evropských, asijských, amerických výrobců. Prodej: - nových náhradních dílů - starších náhradních dílů - repasovaných převodovek. Nabízíme služby a servis v oblasti: - diagnostiky automatických převodovek - oprav automatických převodovek. K odběru též ...

Autopůjčovna. Autoservis: - opravy osobních automobilů - výměna čelních skel. Pneuservis. Ruční mytí vozidel.

Autoservis: - Mechanické a klempířské práce na vozech Škoda, Renault, Peugeot, Citroën a dalších evropských značkách - Smluvní opravy - Příprava na STK, zprostředkování STK - Emise - Prodej náhradních dílů - Vyřizování pojistných událostí po havárii - Krátké dodací lhůty.

Naše firma zajišťuje operativní leasing, autopůjčovnu, asistenční služby při nehodě, autoservis a pomoc při vyřízení pojistných událostí.

Servis všech nákladních vozů. Specializace na vozy Avia.

Lakujeme osobní vozy, lehké užitkové vozy a veterány kvalitními vodouředitelnými nebo HS akrylátovými autolaky (provozovna v obci Bražná okr.Příbram). V sídle firmě si můžete u nás zakoupit : - malířské nátěry, barvy a omítky - Primalex - barevné stěny, omítky - KOLOROVACÍ CENTRUM Primalex Procolor - syntetické barvy Primalex ...

Prodej, e-shop: - náhradní díly na automobily - autodíly Autorizovaný servis OPEL Jindrova 1389/58 tel.: 251 610 817

Prodej, maloobchod: - starší použité náhradní díly Hyundai - výkup náhradních dílů Prodej a výkup: - havarované automobily Opravy a údržba automobilů. STK + Emise a příprava vozidel na ně Leasing vozidel - autobazar Povinné ručení a havarijní pojištění vozidel.

Servisní služby vozidel všech značek. Specializace na servis a opravy automatických převodovek..

PROVÁDÍME: - mechanické a klempířské opravy osobních a dodávkových automobilů - servisní prohlídky - pneuservis - přípravy a provedení technických kontrol - výměny autoskel - diagnostika vozů koncernu VW (VW, SEAT, AUDI, ŠKODA) - montáže zabezpečení vozů

Pneumatiky - prodej, montáž, vyvážení, uskladnění (Barum, Dunlop, Fulda, Michelin, Firestone, Matador, Pirelli, Continental, Uniroyal, Kleber, Goodyear, Semperit) Geometrie - laserová geometrie podvozku, kontrola, seřízení Klimatizace - čištění, desinfekce, kontrola, plnění Handsfree - prodej, montáž.

Autoservis: -diagnostika elektroniky Atal, Super Vag, provádění servisních prohlídek s nastavením serv.informace.OPRAVY: brzdových komponentů, rozvodů motoru, výfuků, pneumatik, kompletní servis autoklimatizace. Prodej náhradní dílů. Leštění vozů. Škoda, Fiat, Kumho pneu, Firestone, Bridgestone.

Díly pro automobilový průmysl - výroba výroba - autoklimatizace Klimatizace - servis, plnění servis - autoklimatizace.

V první řadě vám nabídneme kompletní služby autoservisu, pneuservisu, klempířských a lakýrnických prací. Vše v odpovídající kvalitě a za použítí odpovídajících postupů, materiálů a nářadí.

Nabízíme opravy karoserií a silničních vozidel. Specializujeme se na opravy vstřikovacích zařízení a vstřikovacích čerpadel.

Prodáváme a opravujeme: - výfuky - katalyzátory - brzdy - brzdové destičky a systémy - tlumiče - čepy - poloosy - geometrie

Prodej nových i starších náhradních dílů na vozy Opel, provoz autoservisu, nabídka diagnostiky a seřizování na počítači..

Autoelektrika. Autobazar: -leasing ojetých vozidel i na protiúčet -vozy z předčasně ukončených leasingů od společnosti ŠkoFIN -prodej vozů do komise. Pneuservis, pneumatiky: -GOOD YEAR -DUNLOP -MATADOR -BARUM. Prodejna PC: Praha 9, Náchodská 490, 19000.