API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Měření emisí - stanice technické kontroly - evidenční kontroly - kontroly vozidel dovezených ze zahraničí - stavby a přestavby vozidel

-Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, ...

Služby: - autoservis vozy Volvo - pneuservis - autobazar Volvo - prodej náhradní díly

Autoservis: - přestavby aut i automobilů na plyn - montáž vstřikování plynu - servis, revize, montáž (LPG) - opravy plynového topení - opravy motorů, spojky, brzdy - klempířské práce - příprava na STK - seřízení světel - prodej vozidel všech značek i přestavěné na plyn - odtahová služba 24hod. - montáže multimediální ...

Pneuservis, prodej nových i použitých pneumatik, výměna olejů a brzdových destiček, ruční mytí interiérů

Servis a dovoz luxusních vozů. Služby: - prodej luxusních aut - dovoz nových a předváděcích vozů - servis aut - ruční mytí.

Výhradní dovozce vozů Porsche. Autorizovaný dealer vozů: -VolksWagen, Audi, Škoda. Prodej, leasing: -nové vozy -ojeté vozy s prodlouženou zárukou. Výkup vozů všech značek formou protiúčtu. NONSTOP servis mobil: -602403703.

Prodej - pneumatiky Autoklempířské a karosářské práce Autolakýrnické práce Autoservisvýměna - okna Pneuservis

Skupina Mondial Assistance je světovou jedničkou v oblasti asistenčních služeb, cestovního pojištění.

Poskytujeme servis osobních a užitkových vozů všech typů a značek: - mechanické opravy - pneuservis a geometrie - klimatizace - příprava na STK.

Služby: - autoservis - pneuservis - prodej a montáž autoskel - odtahová služba - ruční mytí interiérů

Čerpací stanice: - prodej pohonných hmot

Služby: - odtahová služba - autoservis - pneuservis - autopůjčovna

Služby: - autoservis - pneuservis tel.: 271960044, 602370450 - autobazar tel.: 267712345, 602383100

E-shop: - originální dárky - zahradní stany - herní konzole - chovatelské potřeby - autodoplňky - domácí potřeby - sportovní potřeby...atd

Služby: -autoservis -pneuservis Maloobchod, prodej, e-shop: -pneumatiky

Prodej: - náhradní díly, autodíly na vozy zn. Volvo - autovrakoviště Volvo Služby: - autoservis - pneuservis - odtahová služba.

Prodej: - mycí stroje na mytí autobusů, přívěsů, kamionů, cisteren a kolejových vozidel.

Služby: - poradenství při importu vozidel v rámci prodeje nových i ojetých automobilů, prodeje náhradních dílů a zajišťování servisních služeb.

Služby: - autoservis - pneuservis - autoklempířské práce Provozovna: Závišova 12 tel.: 222 542 858