API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Profesionální autoservis a pneuservis pro osobní vozidla. Autoopravna: - opravy motorových vozidel všech značek - autodiagnostika, opravy motoru, převodovky, podvozku, brzd - tuningové úpravy vozidel. Pneuservis: - oprava defektů - přezutí pneumatik - rovnání disků kol. Prodej nových pneu od světových výrobců za dostupné ...

Náš autoservis a pneuservis najdete v průmyslovém areálu na Středu v Otrokovicích. Nabízíme rychlost a kvalitní opravu Vašeho vozu a stejně tak rychle přezujeme pneumatiky. Mimo jiné nabízíme také přepravu osob po celé ČR i do zahraničí mikrobusem pro 8 osob. Autoservis: - veškeré mechanické práce všech typů osobních a dodávkových vozidel - ...

Půjčovna: -obytné vozy - karavany -autopůjčovna. Nehodový servis. Servis dodávek. Autobazar. Dovoz automobilů na zakázku.

Autosalon (autosalón), servis: - KIA, Škoda, Citröen, VW -prodej nových vozů -prodej referenčních a ojetých vozů -odtahová služba -prodej náhradních dílů -montáž LPG.

Montáž, revize a servis LPG v automobilech. Servis karavanů.

Autodílna, autoopravna Opravy: -osobní automobily: -pneuservis, -lakování -karosářské práce Prodej: -náhradní díly, autodíly.

Společnost MOVANA, spol. s r.o. se zabývá výrobou užitkových nástaveb na nákladní automobily kategorie N1-N3 a výrobou přívěsů kategorie O2-O4. Vybavení těchto nástaveb je dle typu nástavby a požadavků zákazníka prováděno jako kompletní dodávka. Zajišťujeme montáže a servis hydraulických čel ZEPRO a DHOLLANDIA, dále pak montáže spacích nástaveb ...

Dovoz vozidel ze zahraničí. Prodej osobních a užitkových vozidel. Čištění vozidel. Autoservis. Zajistíme povinné i havarijní pojištění. Možnost pojištění vozidel.

Autoservis: - lakovna, karosárna, autoelektro, pneuservis, příprava na STK + provedení - měření geometrie 3D - čištění filtrů pevných částic a katalyzátorů. Montáže: - mechanického zabezpečení vozidel Defend-lock. Prodej: - autodíly.

Autoservis: - opravy vozidel všech značek - pravidelné servisní prohlídky - výměny všech náplňí ve vozidlech včetně automatických převodovek - přípravy vozidel na STK. Pneuservis. Kontrola, čištění klimatizace. Dekarbonizace motoru. Čištění za pomocí Carbon Cleaneru.

Autoservis. Pneuservis. Autodiagnostika. Autoelektrika. Montáž antiradarů. Polepy vozidel.

Pneuservis. Prodej: -pneumatiky. Autoservis: -osobní a nákladní automobily -autokarosárna. Zasilatelství. Zastupování v celním řízení. Výroba: -lepenka.

Autoservis. Servis zaměřený na vozy Škoda, VW. Audi, Seat. Zkušebna brzd, tester tlumičů, zkušebna podvozků, geometrie, mytí vozů, čištění interiérů. Oprava i velkých skříňových vozů. Zapůjčení náhradního vozidla.

Opravy osobních, dodávkových a nákladních vozidel. Služby: - autoservis.

Společnost AUTOHELP Zlín s.r.o. nabízí nonstop asistenční a odtahovou službu. Naše odtahovka zajistí odvoz Vašeho nepojízdného či havarovaného automobilu a to nepřetržitě. Mezi naše činnosti patří také provoz pneuservisu, autoservisu - autoopravna pro osobní, dodávkové i nákladní vozy. Zajistíme rovněž přípravu vozů na STK, především pro ...

Firma JP SERVIS - Josef Polášek se sídlem v Kaňovicích v okrese Zlín se zabývá především opravou a servisem vstřikovacích čerpadel a silničních vozidel. Dále svým zákazníkům nabízíme k prodeji vstřikovací čerpadla pro nákladní automobily zn.LIAZ, TATRA, AVIA a také pro osobní automobily. Naše činnost: - oprava a servis vstřikovacích ...

Autoservis, pneuservis. Služby. - výměna oleje v automatické převodovce - kalibrace kamer, radarů, lidatů - pokročilá diagnostika - pneuservis - 3D Laserové vyvažování - TPMS - programování, Výměna senzorů v pneu - výměna autosklel - STK Prohlídky vozidel - sezónní i před nákupem vozu.

Autoservis, autoopravna: -osobní auta -mechanické opravy-osobní a dodávková vozidla všech značek -příprava a provedení STK + emise -diagnostika řídících jednotek -oprava: -motory, převodovky, spojky, brzdy, podvozky -výměna: -tlumiče, pérování, výfuky -specializace na vozy značky Honda včetně dodání náhradních ...

Autobazar. Prodej, leasing, úvěr. Dovoz vozů na zakázku. Nejlevnější pojištění vozidel. Mytí a číštění vozidel. Oprava vozidel, příprava na STK Pneuservis. Vyřízení pojištění vozidel: - zákonné pojištění - havarijní připojištění. Prodej, montáž: -autodoplňky -příslušenství.

Autoservis, autoopravna, servis, oprava, opravy: -osobní automobily -autokarosérií, autokarosérie, karosérie, karosérií, karosářské práce, autokarosárna -autolakýrnické práce, autolakovna, lakování automobilů -lakování plastů. -příprava na STK. Čerpací stanice.

Služby: -autoservis -pneuservis -karosárna -autolakovna -náhradní vozidla.