Autoškoly zajišťují výuku nových řidičů a získání řidičského průkazu na motorku, auto a nákladní automobil. Poskytují výuku dopravních pravidel, výcvik na trenažéru, kondiční jízdy, rekvalifikaci a vrácení řidičského průkazu.

Autoškola. Výuka, výcvik: - nových uchazečů o řidičské oprávnění skupiny B. Školení řidičů referentských vozidel. Kondiční jízdy.

Autoškola, školící středisko, školení referentů, profesní školení řidičů s povolání.

Autoškola SKALKA Autoškola. Služby: -normální kurz 2-3měsíce -individuální výcvik zkrácená délka, individuální přístup -kondiční jízda -povinné školení referentů zopakování základních pravidel, výklad nových změn v pravidlech, testové přezkoušení a vydání potvrzení -školení jsme schopni zajistit v našich prostorách, nebo přímo ve Vaší ...

Autoškola - výuka řidičů - kondiční jízdy - výcvik řidičů. Učebna (provozovna): - adresa: U Kláštera 1019, 675 31 Jemnice

Autoškola: - výcvik řidičů pro získání řidičského oprávnění pro skupinu B, C, T, CE.

Autoškola - akreditované školící středisko - pro všechny skupiny řidičských oprávnění

Autoškola zajišťuje kompletní služby týkající se výuky a výcviku žadatelů o řidičský průkaz podle zákona č. 247/00 a ve znění pozdějších předpisů.

Přeprava a logistika - autodoprava - vnitrostátní, tuzemská - spedice, vytěžování - nákladní doprava - přeprava kusových zásilek - logistika - skladování - prodej PHM - opravy motorových vozidel Diagnostika a vzdělávání - assessment, development centre v dopravních firmách - dopravně-psychologické vyšetření řidičů - ...

Služby: -autoškola -školení profesionálních řidičů -akreditované školící středisko -školení referentů -kondiční jízdy -osobní doprava -dopravně psychologické vyšetření.

Poskytujeme výcvik skupiny B, školení referentů, kondiční jízdy, trenažér, kvalitní učebnice a testy na PC, jízdy ve všední den i o víkendech.

Autoškola. Provozování autoškoly: - kurzy pro získání řidičského oprávnění AM, A1, A2, A, B, B+E, C, C+E, D, T - školení řidičů profesionálů a řidičů referentských vozidel - kondiční jízdy pro řidiče - výuka v prostoru učeben - výukové materiály a učebnice k dispozici.

Autoslužby Hřebíček s.r.o. provozuje autoškolu, autodopravu, odtahovou službu, autoservis, myčku a půjčovnu přívěsů a vozíků.

Martin Ferčák provozuje autoškolu a zaměřuje se na výuku a výcvik pro získání řidičského oprávnění sk. B – osobní automobil.

Autoškola - výuka řízení motorových vozidel - možnos získat opravnění pro skupiny: AM, A1, A2, A, B, C, D, BE, CE, T.

Autoškola. Řidičské oprávnění skupiny A1, A, B, C, CE

Lukáš Tomek provozuje autoškolu a pomáhá se získáním řidičského oprávnění skupiny A1, A2, A, B.

Autoškola Ing.Jan Ptáček se sídlem v Mladé Boleslavi nabízí všem zájemcům výcvik řidičů skupiny B. Nabízíme nejen klasický výcvik pro získání nového ŘP, ale také kondiční jízdy. Nabízíme také možnost lekcí nad rámec běžného výcviku. Naše služby: - klasický výcvik - kondiční jízdy - vrácení řidičského průkazu po vybodování nebo zákazu ...