Autovrakoviště nabízí výkup bouraných a poškozených vozidel a vraků. Rozebraná auta všech značek prodávají na levné náhradní díly. Vystavují doklad o ekologické likvidaci vozu a zajistí odtah vašeho vraku.

Výkup vozidel, ekologická likvidace, pneuservis.

Služby: -ekologická likvidace Prodej: -náhradní díly

David Dáňa se specializuje na odtahové služby, likvidaci a odvoz vraků zdarma, autoservis, výkup a prodej aut všech značek. Také za klienty zařídí odhášení a přihlášení.

Autobazar, služby. -odtahovka -vrakoviště v Lažínkách -specializace výhradně na značku Peugeot a Citroen -dovoz ojetých vozů, auta převážně značek Peugeot a Citroen -použité autodíly -nové autodíly.

Společnost MBBL, s.r.o. zpracovává a vykupuje kovový odpad a papír, provádí likvidaci autovraků, zajišťuje také vlastní přepravu materiálu a strojů. Dále poskytnou také kontejner dle váhy a objemu materiálu. Pro snazší manipulaci zapůjčí auto s hydraulickou rukou.

Chcete řádně a hlavně ekologicky zlikvidovat Vaše vozidlo? Potom se neváhejte obrátit na nás. Naše společnost Zlatý Chmel invest s.r.o. se zaměřuje na ekologickou likvidaci všech vozidel, které se účastní silniční dopravy. Provozujeme vlastní autovrakoviště a námi prováděné ekologické likvidace starých vozidel a vraků jsou šetrné k životnímu ...

Činnost: - vrakoviště. E-shop: - použité autodíly na vozy Suzuki, Subaru, Mazda, Mitsubishi.

Velkoobchod, maloobchod: -náhradní díly na automobily AVIA -automobily AVIA. Autoopravna, servis, služby: -vozidla AVIA -opravy agregátů výměnným způsobem -generální opravy-motory, převodovky Autodoprava: -vnitrostátní Likvidace vozidel Výkup vozidel Příprava vozidel k STK

Společnost Autovrak Zlín provádí ekologické likvidace vozidel, autovraků. Zajistí odtah vraků i výkup starého vozu, likvidaci vraku a vystavení protokolu o likvidaci auta. Zabýváme se i prodejem použitých autodílů - náhradních dílů na všechny typy aut. Klientelu máme především v lokalitě Zlínský kraj - Zlín, Uherské Hradiště, Uherský Brod.

Postaráme se o ekologickou likvidaci vašeho vozidla, a to v souladu se zákonem o odpadech. Samozřejmostí je vystavení protokolu o převzetí vozidla pro potřeby vyřazení z registru vozidel. Sídlíme v Holýšově v okrese Plzeň. Zdarma nabízíme odtah vozu k nám na likvidaci. Součástí našich služeb je také výkup vozidel. Cena za vykoupený vůz se ...

autovrakoviště zajišťuje ekologickou likvidaci autovraků z celého Jihomoravského kraje. Výkup autovraků určených k likvidaci i novějších nebo starších nepojízdných vozů. Odtah nepojízdných vozidel a pomoc při dopravních nehodách. prodej náhradních dílů.

Výkup likvidace autovraků: - odběr a likvidaci autovraků - zajistíme odvoz, odhlášení z registru evidence motorových vozidel - odběr opotřebených olejů, olejových filtrů a filtračních materiálů, brzdových a chladících kapalin, baterií a akumulátorů. Prodej, servis, opravy: - motocyklové baterie - solární baterie - trakční ...

Autobazar Prodej - náhradní díly Autoservis Vrakoviště - automobily PEUGEOT Odtahová služba

Ekologická likvidace vozidel a odtahy autovraků. Prodej použitých i nových autodílů. Odtahy vozidel při poruše a nehodě. Autopůjčovna. Pneuservis. Servis.

Likvidace vozidel a autovraků zdarma včetně odtahu a potvrzení pro úřad. Sídlo: Ostrava-Jih, Zábřeh, Čujkovova 1714/21

Ekologická likvidace a prodej použitých dílů. Ekologická likvidace vraků. Výkup vozů.

Společnost ekolikvo s.r.o. se zabývá ekologickou likvidací vozidel. Jsme autorizovaný zpracovatel pro ekologickou likvidaci autovraků, kterou stanovuje zákon 541/2020 sb. o odpadech a 542/2020 sb. o výrobcích s ukončenou životností. Po převzetí vysloužilého vozu vám vystavíme doklad o ekologické likvidaci v souladu se zákonem. Pro vrak nebo ...

Odtahová služba - odtah, vyproštění, převoz pro osobní, dodávkové i nákladní vozidla. Odtahové vozidla jezdí NON-STOP. Ekologická likvidace vozidel.

Firma Autocentrum Sedliště, s.r.o. se sídlem v Litomyšli provozuje autovrakoviště a provádí i drobný autoservis a pneuservis. Současně prodáváme také starší a nové náhradní díly. Naše činnost: - autovrakoviště - drobný autoservis - pneuservis - prodej starších i nových náhradních dílů.

Autovrakoviště: -vystavení potvrzení o ekologické likvidaci autovraku. Prodej ND, náhradních dílů. Odtah autovraků. Výkup druhotných surovin: -železa a barevných kovů.

Karosářské práce Servis - osobní vozy. Pneuservis Ekologické likvidace vozidel Odtahová služba

Firma Josef Chadim se sídlem v obci Březník v okrese Třebíč nabízí zdarma ekologickou likvidaci osobních vozidel, motocyklů, včetně bouraných i jinak poškozených vraků všech značek. Odvoz vozidel (i nepojízdných) zajišťujeme sami, aby jste se nemuseli o nic starat. Dále nabízíme také výkup vozidel a dílů přímo u nás. Při převzetí vozidla vám ...

Provádíme ekologickou likvidaci osobních, nákladních nebo dodávkových vozidel, přívěsů včetně vystavení potvrzení. Odtah v rámci Karlovarského kraje ZDARMA. Nabízíme prodej použitých náhradních dílů.

Autovrakoviště Berger Lubno Výkup, prodej: -ojeté automobily. Dovoz, import: -ojetých vozidel ze zahraničí. Autovrakoviště. Výkup, prodej: -náhradní díly na všechny typy vozů evropských značek. Pneuservis: -demontáže a montáže pneumatik, vyvažování kol -opravy průrazů pneumatik -prodej plechových a ALU disků -ruční ...