Autovrakoviště nabízí výkup bouraných a poškozených vozidel a vraků. Rozebraná auta všech značek prodávají na levné náhradní díly. Vystavují doklad o ekologické likvidaci vozu a zajistí odtah vašeho vraku.

Autovrakoviště Maloobchod, prodej: - použité náhradní díly - bazar s ojetými automobily - prodej novych dilu Služby - odtahová služba - čištěni vozidel - dovoz vozidel ze zahraniči

Ekologická likvidace vozidel a odtahy autovraků. Prodej použitých i nových autodílů. Odtahy vozidel při poruše a nehodě. Autopůjčovna. Pneuservis. Servis.

Likvidace vozidel a autovraků zdarma včetně odtahu a potvrzení pro úřad. Sídlo: Ostrava-Jih, Zábřeh, Čujkovova 1714/21

Ekologická likvidace a prodej použitých dílů. Ekologická likvidace vraků. Výkup vozů.

Odtahová služba - odtah, vyproštění, převoz pro osobní, dodávkové i nákladní vozidla. Odtahové vozidla jezdí NON-STOP. Ekologická likvidace vozidel.

Autovrakoviště: - ekolikvidace - prodej použitých náhradních autodílů - prodej pneu a disků

Služby: - prodej použitých náhradních dílů i nových autodílů na vozy Renault - opravy všech automobilů zn. Renault i jiných značek - výkup havarovaná vozidla zn. Renault

Výkup havarovaných a jinak poškozených aut. Vykupujeme osobní, nákladní i užitkové vozy, i autobusy. Zajistíme odtah vozidla v Ostravě a v okolí do 50 km zdarma. Ekologická likvidace a vystavení dokladu.

Autovrakoviště: - Nissan a ostatní japonské značky, ekologická likvidace zdarma. Výkup a prodej: _ použitých a nových ND na všechny typy vozidel zn. NISSAN - havarovaná vozidla všech značek s SPZ i bez SPZ. Dovoz automobilů ze zahraničí. Prodej: - prověřené ojeté vozy Nissan a originál autodoplňky. Autoservis, servis, opravy: - ...

Práce, řemeslo: - kominictví - kominík

AUTODÍLNA 409 Paskov je autoservis, který vám zajistí servisní služby pro bezproblémový provoz vašeho automobilu. Provádíme mechanické opravy osobních vozidel a aut všech značek. Nabízíme geometrii vozidel, karosářské práce i přezutí vašeho auta. Působíme v Paskově, Frýdku-Místku, Ostravě a okolí. Autoservis, autoopravna, servis, oprava: - ...

Činnost: - výkup havarovaných vozů, nákladních automobilů, motocyklů. Služby: - odtahová služba.

Výkup, prodej: - havarované vozidla - náhradní díly.

Výkup a prodej: -havarované automobily -náhradní díly FIAT, LANCIA, ALFA ROMEO, VW, ŠKODA, SEAT, FORD a další

Autovrakoviště, vrakoviště: - zahraniční automobily. Prodej: - demontované náhradní díly zahraničních aut. Auta - dovoz ze zahraničí: - ojetá, autobazar - havarovaná. Autooprava, autoservis, komplexní servis: - havarovaná vozidla. Montáž: - zabezpečovací zařízení - autorádia - antény.

Ekologická likvidace vozidel. Odtahy autovraků. Nehody.

Odtahy autovraků a vozidel k likvidaci Ekologická likvidace vozidel a odtahy autovraků. Dle typu vozidla zaplatíme maximální cenu za Váš vrak. Odtahy autovraků k likvidaci zcela ZDARMA. Obdržíte potvrzení pro úřad bezplatně. Dle přání Vám vyřídíme jednání s úřady.

Autovrakoviště. Výkup, prodej: - autodíly, automobily, auta - havarovaná, poškozená vozidla - likvidace autovraků s vyřízením dokladů. Autoopravna, autoservis: - osobní automobily - příprava na STK. Odtahová služba - tel.: 602 287 946, 602 704 877.

Vrakoviště, autovrakoviště: -vozy, automobily FIAT, PEUGEOT. Prodej ojetých vozů. Prodej: -náhradní díly, autodíly (ND) nové i použité -Citröen, Renault, Škoda.

Autoservis. Geometrie Opravy, plnění klimatizací. Práce: - autoklempířské, karosářské - autolakýrnické. Pneuservis. Výměna, tónování: - autoskla. Ekologická likvidace vozidel. Odtahová služba - nonstop. Prodej: - nové i použité náhradní díly, autodíly.

Ekologická likvidace vozidel: - staré vozy, automobily. Výkup, zpracování: - kovový odpad, kovový šrot - bílá technika (sporáky, pračky, myčky).

Maloobchod, prodej: - náhradní díly pro osobní automobily, autodíly (i použité), zejména na PEUGEOT, CITROËN. Oprava, servis, autoopravna, autoservis: - osobní a užitková vozidla. Pneuservis. Odtahová služba nonstop - tel:774 501 502. Autovrakoviště.

Kompletní servis pro auta značky Opel. Prodej: - nové i použité náhradní díly, autodíly - autopříslušenství. Zakázkový dovoz a výkup ojetých vozů Opel. Provoz autovrakoviště. Ekologická likvidace vozidel. Autoservis. Pneuservis. Odtahová služba: - tel.: 724043122.

Autovrakoviště. Ekologická likvidace: - nákladní a osobní automobily, autovraky. Vystavíme protokol o ekologické likvidaci. Zajišťujeme odtah nepojízdného vozu. Výkup: - nákladní vozidla k likvidaci Prodej: - díly z autovraků, použité náhradní autodíly. Výkup: - druhotné suroviny - železný odpad, barevné kovy, papír, plasty, ...