Moje-motorka.cz

Hledáte prodejce vašich oblíbených kapotovaných nebo nekapotovaných silničních motocyklů? Prodej nových i ojetých motocyklů, opravy, servis i odkup terénních, silničních i speciálních motocyklů a skútrů všech kubatur realizují zahraniční i české značky.

Služby: - autoservis - motoservis Prodej: - autodíly - motodíly - motooblečení

Výroba, kovovýroba: - kovovýroba, nástrojářství - výroba motorových vozidel - návrh a výroba prezentačních motocyklů - vývoj software pro obchodní řetězce

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -motocykly -náhradní díly na tuzemské i zahraniční automobily -autopříslušenství.

Prodej, pronájem, servis, půjčovna: -skútry -motorky -čtyřkolky Firemní akce.

Prodej, pronájem, servis, půjčovna: -skútry -motorky -čtyřkolky Firemní akce.

Autopůjčovna. Malá půjčovna disponující čtyřmi vozy a jedním skútrem. V nabídce také 7 místná auta a dodávka. Hlavní přednosti naší půjčovny aut je, že půjčit si u nás auto Vám nezabere žádný čas, kromě minutky telefonního hovoru nebo vypsání on-line objednávky. Vozidlo Vám dopravíme kamkoliv do vzdálenosti 40km od Třebíče ZDARMA (při ...

přerušení: od: 27.2.2013 Servis - motocykly.

Prodej - starší pneumatikyvýkup - automobily Prodej - náhradní díly Prodej - nové pneumatiky

Prodej a servis čtyřkolek. Pořádání srazů a závodů čtyřkolek.

Zprostředkování služeb, prodeje a obchodu, -prodej drobných motocyklových dílů, -drobné opravy, -lakování, -chromování formou nástřiku ( kvalitní americká metoda ) Plán do budoucna : Zřízení kvalitního zázemí firmy pro Českou Republiku tj.: Chromlack.cz ( Město Jihlava )

Maloobchod: -náhradní díly na osobní automobily a motocykly domácí i zahraniční výroby -příslušenství -skútry.

Výkup a prodej - havarované a nehavarované motocykly - náhradní díly Dovoz - motocykly i havarované

přerušeno od 01.04.2014 do 31.12.2019 Autobazar: -vozidla -dovoz automobilů na zakázku -automobily osobní, užitkové všech značek, tuzemské i zahraniční. Motocykly: Opravy, servis a náhradní díly na motocykly. Prodej: použité motorky, nové i použité náhradní díly na motorky. -dovoz.

Maloobchod, prodej: -jízdní kola -příslušenství -doplňky. Další prodejna: -Smila Osovského 88, Třebíč -tel. 568840733 -provozní doba po-pá 9-11.30, 13-18 so 9-12.

Motobazar Prodej - čtyřkolky TGB - motocykly - skútry - náhradní díly Prodej - moto doplňky (bundy, kalhoty, helmy, ...)

-Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Broušení pil. Jízdní kola: -oprava -centrování a výplety -komisní prodej jízdních kol -prodej kol ESKA. Řetěz v metráži pro moto Pionýr-Simson.

Prodej: -součástky, náhradní díly PIONÝR, BABETA, JAWA-moped, KORADO, SIMSON, MUSTANG. -nové i starší mopedy BABETA. Servis, oprava: -BABETA, KORADO, SIMSON, PIONÝR. Nákup, prodej: -starší mopedy a náhradní díly -předválečné motocykly a jejich díly.

Prodej: -nové automobily, auta GAZ*, DACIA, ARO*, HONKER, UAZ* -nové motocykly a skútry JAWA, YUKI, HEROPUCH, KEEWAY -náhradní díly, doplňky a příslušenství. Autobazar, bazar: -ojeté automobily se zárukou v perfektním stavu -prodej za hotové, na leasing, na půjčku -prodej a výkup použitých dílů a havarovaných ...

Autobazar Odtahová služba Nákladní doprava (vozy skříňové a plachtové) Dovoz - osobní automobily z Německa

Datum zániku:10.10.2012 Oprava, servis: -auta, autoservis -motocykly (motorky).

Pronájem - automobily všechna provedení - veteráni Pronájem - přívěsy - příslušenství Pronájem - motocykly.