AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Prodej, e-shop: - autodíly Služby: - autoservis - pneuservis

Nabídka tuzemské i zahraniční automobilové nákladní dopravy, servisu a oprav vozidel, prodeje náhradních dílů, pneumatik a pohonných hmot.

Internetový prodej, e-shop: -autoelektronika a příslušenství

Autoservis, autoopravna - rychloservis - diagnostika vozů. Pneuservis. Prodej náhradních autodílů. Ruční mytí vozidel - čištění interiérů i exteriérů vozů. Autobazar - prodej ojetých automobilů.

Maloobchod, prodej: -autodíly -autopotřeby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ložiska ZKL*, SKF*, FAG*, INA*, RUSSIA -ložiska kloubová -ložiska upínací -ložiska letecká -tělesa ložisek -pouzdra ložisková -gufera, hřídelové těsnící kroužky -klínové řemeny -stahováky ložisek -válečkové řetězy -seegerové pojistky -mazací lisy, maznice, mazací technika -maziva ...

Autovrakoviště: - automobily zn. Kia Sorento - použité autodíly Služby: - ekologická likvidace autovraků

Autorizovaný prodejce ojetých i nových vozů ŠKODA. Nabízíme Vám opravy a údržbu vozů Škoda od pěti let stáří. Pro zákazníky připravujeme cenové balíčky služeb přímo na míru jejich vozu i peněžence. Nyní si můžete na našich internetových stránkách on-line spustit službu Škoda Economy Servispro FO se staršími vozy Škoda. Tento balík Vám ...

Výroba: -plastové prvky do interiérů automobilů.

Služby: - oprava, servis nákladních vozů a přívěsů - prodej náhradní díly

Služby: - autoservis - pneuservis - prodej náhradní díly, autodíly

Prodej a servis akumulátorů. Zajistíme Vám: Bezplatný servis prodejce po dobu 24 měsíců. Kontrola stavu baterie. Nabití a servis baterií i jejich likvidaci. Z dalších služeb Vám nabízíme manipulační techniku.

Výroba: - automobilové nástavby - střešní nosiče - nosiče kol, nosiče lyží.

Výroba: -rámy a nástavby nákladních automobilů Práce: -svařování -strojní obrábění -lakování -lisování

Prodej: -originální náhradní díly Škoda, VW, Seat, Audi, Ford, Opel, Peugeot a autodoplňky. Autodíly, autopotřeby, míchání autolaků a plnění do sprejů a automobilové oleje. Zajišťujeme prodej zahradní techniky AL-KO a nářadí Fortum.

Maloobchod, prodej: -náhradní díly ŠKODA. Náhradní díly na zahraniční vozy: -brzdové díly, filtry, lana, řemeny -spojky, těsnění, karosářské díly -světla, startéry, chladiče -akumulátory, elektrické díly -zapalovací svíčky.

Služby: - autoservis - pneuservis - odtahová služba Prodej náhradní díly.

Autopůjčovna -osobní vozidla Autosklo: - oprava a výměna - vyřízení pojistných událostí. Pneuservis: - výměna a prodej pneumatik. Rychloservis -výměna olejů, opravy brzd, spojek, atd. Autoservis-diagnostika, opravy po nehodě -vyřízení poj. událostí Autodoprava do 3, 5t Obchodní činnost.

Služby: - provozování čerpacích stanic - výstavba čerpacích stanic PHM, LPG - výstavba plníren propan - butanu všech kategorií - servis čerpacích stanic LPG a plníren propan butanu - montáže a servis LPG zařízení do vozidel - výměny a opravy automobilových skel se zajištěním formalit s pojišťovnou.

Výroba: - automobilové a železniční komponenty

Prodej nových, ojetých vozidel, výkup ojetých, servis. Autorizovaný dealer zn. Suzuki. Prodej nových vozidel. Autoservis a prodej náhradních dílů a příslušenství. Pneuservis.

Autoslužba Svoboda. STK, stanice technické kontroly. Nabízí služby: - technická kontrola všech druhů aut včetně zahraničních - příprava vozů na STK - na požádání provádí seřízení světel a přezkoušení brzd. Prodej: - dovozové oleje - mycí prostředky - autodoplňky - drobné náhradní díly.

Půjčovna: -přívěsné vozíky. -stavební kozy. Rozvoz: -barelová voda zn. AQUA ANNA.

Výroba a distribuce výfuků: - výfuky na všechny druhy osobních atomobilů - montáž výfuků zdarma (kromě Š100 - Š130), výfuky na vozy Škoda - Favorit, Felicia, Octavia, Fabia; výfuky na zahraniční automobily, vlnovce, sponky, koncovky, sportovní výfuky, katalizátory.