AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autoškola plný rozsah: -motocykly -osobní auta -nákladní auta -autobusy -profesní školení řidičů -pravidelná školení pro řidiče -výuka cizinců. Autodoprava: -osobní -nákladní -mezinárodní osobní doprava.

Výroba bezazbestových těsnění pro průmysl, s tradicí od roku 1992. REINZ-výhradní zastoupení GRAFIT, PTFE, PEEK, SILIKON, VITON. Výroba: -přírubová těsnění -grafitová těsnění -aparátová těsnění -ucpávky -manžety, o-kroužky, šňůry -spirální, hřebenová, opláštěná těsnění -instalatérská těsnění -autotěsnění -ostatní průmyslová ...

Autopůjčovna: -osobní automobily ŠKODA -nákladní automobily RENAUL, PEUGEUT BOXER do 3, 5t, FIAT, FORD. Přistavení automobilu v Karlových Varech zdarma. Smluvní ceny. Havarijní pojištění. Vratná kauce.

Prodej: -motocykly SUZUKI, HONDA -čtyřkolky -náhradní díly na motocykly -doplňky a oblečení -obuv, oblečení pro motorkáře.

Stanice technické kontroly, STK: - motocykly - osobní automobily - nákladní vozy - přívěsné vozíky - po přestavbě - dovezené ze zahraničí. Prohlídky před registrací. Evidenční kontroly. Měření emisí. Přestavby vozidel na LPG.

Autorizovaný prodejce a servis vozů Hyundai. -záruční i pozáruční servis vozů -měření STK a emisí. Autolakýrnické, autoklempířské práce.

Údržba a opravy - motorová vozidla Komplexní služby - kamerové systémy Plynoinstalační práce Montáž - solární systémy Topenářské práce Daňové poradenství Správa - majetek - nemovitosti Reklamní činnost Stavební práce Zámečnické práce

Autoškola skupiny A, B, C, D, E. Kurzy autoškoly. Řidičské oprávnění. Školení řidičů. Kondiční jízdy. Profesní školení.

Prodej: - autokosmetika Einszett. Renovace - laky Ruční mytí vozidel - čištění interiérů a exteriérů vozů. Montáž - autosklo fólie - ochranné fólie laků - termo fólie Příprava, mytí vozidel na svatby.

Opravy, servis: -automobily. Prodej: - náhradní díly - autodoplňky - zabezpečovací zařízení - autoalarmy. Měření emisí.

Autoservis, autoopravna: -opravy automobilů. Karosářské, autoklempířské práce. Opravy: - karosérie vozidel.

Autoškola. Řidičské oprávnění: - automobily - motocykly - nákladní vozidla - traktory. Kondiční jízdy. Školení řidičů.

Maloobchod, prodej: - náhradní díly na automobily - autodoplňky - motocykly - jízdní kola - autodoplňky.

Prodej: - nové autokaravany, obytné vozy, užitkové vozy - nová auta - náhradní díly - autodoplňky. Autorizovaný servis všech typů vozidel: - záruční - pozáruční. Financování, leasing, ůvěr. Autobazar všech značek. Pneuservis. Karosářské práce. Měření emisí. Elektrické a elektronické systémy Fiat.

Autobazar. Prodej ojetých automobilů, vozů, motocyklů, dodávek. Prodej vozů na leasing, úvěr, protiúčet.

Prodej, maloobchod: - náhradní díly na automobily - autodíly - autodoplňky - autokosmetika - autobaterie.

Pronájem komerčních nemovitostí. Provoz čerpací stanice.

Potřebujete provést technickou kontrolu na osobním automobilu, traktoru či nákladním vozidle? Přijďte k nám! Nabízíme služby STK pro osobní, nákladní vozidla a traktory. Prověřujeme původnost identifikátoru vozidel dle systému CEBIA v produktech. Provádíme prohlídky pro leasingové společnosti a pojišťovny (DIRECT, SLAVIA). Poslední vozidlo ...

Prodej, servis, opravy: -nákladní automobily zn.SCANIA -autobusy, autokary zn.SCANIA.

Služby: - autoservis, autoopravna - pneuservis - zemní a výkopové práce - nákladní autodoprava - demolice - prodej kámen, písek

Služby: -silniční motorová doprava nákladní -oprava silničních vozidel -oprava pracovních strojů -provoz čerpací stanice Práce: -zemní

Služby: - mezinárodní kamionová doprava - přeprava ADR - servis nákladních vozů - výkup palet

Prodej, servis: -nové i ojeté osobní automobily NISSAN -nové i ojeté nákladní automobily NISSAN.

Strojírenství, výroba: - náhradní díly pro železniční kolejová vozidla - motorové a interierové díly pro závodní vozy