AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
- Ekologická likvidace vozidel - Výkup autovraků - Prodej použitých originálních autodílů - Výkup šrotu a druhotných surovin - Pneuservis, prodej disků a pneumatik - Přepravní služby

Martin Kuřík se zaměřuje na úkony související s STK, jedná se o technické kontroly, měření emisí, evidenční kontrolu a revize LPG a CNG.

Automyčka. Služby: - exteriér vozu: - ruční mytí karoserie a Alu kol - leštění laku broušením, dosažení původního lesku - oživení všech plastových a pryžových částí a pneumatik - voskování laku vysoce kvalitním voskem Carnabaua - odstranění reklamních polepů - odstranění hmyzu, asfaltu a náletové rzi - ...

Tuningstyle.cz se zabývá jako přímý dovozce maloobchodním i velkoobchodním prodejem tuningových dílů, autodoplňků a příslušenství, náhradních dílů pro osobní vozy.

Společnost ND TRUCK-FM s.r.o. provozuje eshop s náhradními díly do aut, nákladní auta a pracovní stroje.

Pobočka. Autoopravna, autoservis, oprava, servis: - osobní automobily Autodoprava: - nákladní silniční doprava tuzemská, vnitrostátní, sklápěcí vozidla, automix.

Společnost Pastrňák Motors s.r.o. provozuje eshop pro tažná zařízení. Realizují montáže autopříslušenství, jako jsou parkovací senzory, zamykání zpátečky Mister Lock, Defend Lock, Construct.

Internetový obchod s náhradními díly. autodíly a motodíly, díly pro užitkové vozy. Prodej autobaterií, autodoplňků, autokosmetiky, olejů a maziv, univerzálních a originálních dílů.

Výkup a ekologická likvidace vozidel s odtahem zdarma. Vystavení Protokolu o likvidaci vozidla. Peníze za vaše staré vozidlo dostanete ihned hotově. Rychlé spolehlivé jednání.

Prodej originálních dílů pro vozidla značek Land Rover a Jaguar. Firma zajistí i hůře dostupné díly. Díly, které nejsou skladem, seženeme do 72 hodin.

Prodejce světelné techniky a výbavy pro vozidla záchranné služby, hasičských sborů, policie, celní správu. Světelná výbava pro nákladní a užitkové vozy. Zastoupení zahraničních výrobců na českém a slovenském trhu.

Činnost: - technické kontroly a analýzy - provozování stanice technické kontroly STK. Další provozovny: - Šumperk, tel.: 583 212 821 - Kladno, tel.: 312 825 132 - Kopřivnice, tel.: 556 802 608 - Přerov, tel.: 581 209 536 - Sviadnov, tel.: 558 436 315 - Valašské Meziříčí, tel.: 571 621 251.

Servis: - osobní automobily - automatické převodovky.

Firma Saton servis, s.r.o.realizuje práce v několik oborech - stavení práce, kovovýroba. Dále provozuje půjčovnu strojů - jeřábů, Tatry a dalších, a také poskytuje služby pneuservisu.

Společnost Truck Filter CZ, s.r.o. je dceřinou společností výrobce filtrů ASAS a je oficiálním distributorem pro Evropskou unii, ale uspokojuje zákazníky i mimo eurozónu. Specializujeme se na prodej filtrů pro nákladní vozy, autobusy, osobní a užitkové vozy, stavební a zemědělskou techniku a také filtry dle individuálních požadavků.

Autorizovaný prodejce, autosalon, prodej, leasing: - nové osobní a užitkové automobily CITROEN. Autoservis, oprava, autooprava, servis: - vozidla CITROËN - příprava vozů na STK. Prodej, montáž: - náhradní díly, autodíly na vozy, ND - originální autopříslušenství na vozy CITROEN. Autobazar, prodej: - ojeté vozy různých značek.

Činnost - speciální elektronické úpravy a opravy automobilů - chiptuning - odkódování rádií a navigací - reaktivace airbagů - diagnostika.

Výroba: -součásti, příslušenství automobilů, autopříslušenství (řadící, brzdové systémy) -zařízení pro vozidla.

Autopůjčovny s bohatou historií a tradicí - malé městské automobily, elegantní SUV, manažerské vozy, robustní dodávky a komfortní minibusy.

Autoškola M&H s.r.o. provozuje autoškolu pro získání řidičského oprávnění skupiny B, B96, C a D.

Autoservis, autoopravna: - servis vozidel značky AUDI, VW, ŠKODA a SEAT - diagnostika elektronických systémů vozidel - diagnostika podvozku vozidla - servis klimatizace vozidel, jejich opravy, čištění a plnění - nezávislá topení WEBASTO, střešní okna a střešní systémy - autoskla-tónování, opravy karoserií - zabezpečení vozidel ...

Společnost Proschcar s.r.o. zajišťuje import aut z Kanady a USA.

TRENDCAR - Autorizovaný prodej a servis nových i ojetých vozů SUBARU, HONDA, SUZUKI, MITSUBISHI, specializovaný servis TOYOTA. Financování, leasing. Prodej náhradních dílů a příslušenství, mechanické, karosářské a lakýrnické práce, autopůjčovna, ruční mytí. TRENDCAR a.s. je držitelem certifikátu systému managementu jakosti pro prodej osobních ...