AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Autoškola: -výcvik řidičů skupiny M, A, B, C, D, T, E -školení řidičů tuzemské i zahraniční dopravy. Taxi služba: -tel.777717817. Autodoprava, tel.608460400: -přeprava kontejnéry -odvoz odpady.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly na nákladní vozidla AVIA, LIAZ, TATRA.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba. Výroba, prodej: -brambory -konzumní hrách -pšenice potravinářská -ječmen sladovnický. Práce: -zámečnické -svářečské -opravárenské. Opravy, servis: -nákladní auta.

Služby, dovoz: -osobní -aktuální nabídka vozidel -individuální dovoz vozidla na Vaše přání -možnosti úvěru 0% akontace -možnost leasingu 0% akontace -k leasingu pojištění proti neschopnosti splácet -zajímavý úvěr bez ručitele, nulová akontace -povinné ručení motorových vozidel -havarijní pojištění motorových vozidel -výkup vozidel za ...

Služby: -autoservis -autodoprava -pneuservis. Prodej: -aut -dovoz ze zahraničí -náhradní díly.

Autobazar: -automobily -motocykly -pneu -nárazníky -sjednání-povinné ručení - nákup vozidel na plátky.

Služby: -stanice technické kontroly (STK). -stanice emisní kontroly.

Autoservis, autoopravna: - osobní a dodávkové vozy - pneuservis Prodej náhradních dílů.

Prodej: -ojeté automobily, auto, auta, vůz, vozy Služby: -rozbor čísla karosérie VIN -fyzická prohlídka vozidla -kontrola a vyhodnocení výrobních štítků -kontrola a vyhodnocení všech -viditelných znaků na vozidle (skla, pásy, plasty, aj.) a jejich vzájemné porovnání podle identifikačních -katalogů jednotlivých výrobců -kontrola a ...

Autoservis. Opravy automobilů.

Zemědělská výroba a prodej zemědělských výrobků. Výroba a opravy zemědělských strojů. Služby mechanizačními prostředky. Truhlářství. Montáž, oprava, údržba vyhrazených elektrických zařízení. Silniční motorová doprava nákladní. Provozování čerpací stanice s palivy a mazivy.

Čerpací stanice. Prodej paliv

Nákladní doprava. Autoopravna.

Autoservis, autoopravna: -karoserie -výměna skel -příprava na STK.

Služby: -autoopravna -autoservis.

Práce: -zámečnické. Oprava: -auta -autoservis (autoopravna) -pracovní stroje.

Autobazar, prodej, nákup: -automobily ojeté auta osobní, dodávky -stálý příjem do komisního prodeje -výkup vozu za hotové peníze -možnost vyplacení zálohy na prodávané vozidlo -leasing od r.v.1989 na všechny vozy.

Dovoz, výkup a prodej - havarované a nehavarované automobily - náhradní díly Prodej - náhradní díly PEUGEOT, RENAULT, CITROEN, ŠKODA, VOLKSWAGEN Pneuservis Dovoz - ojeté automobily z EU

Prodej - osobní automobily - automobily Doprava - nákladní.

Autoškola - školení řidičů - kondiční jízdyškolící středisko - pro získání profesního osvědčení - školení referentů.

NONSTOP odtahy vozidel v rámci ČR + EU včetně pojištění nákladu

Zajišťujeme pneuservis pro nákladní vozy. Výměna, oprava, prodej: - pneumatiky na nákladní automobily.

Provozování autoškoly. Profesní školení řidičů.