AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Kovovýroba: -výroba přívěsných vozíků

Systém řízení jakosti podle ISO 9002. Držitel potvrzení o bezpečnostní spolehlivosti organizace podle zákona č.148/98 Sb.o ochraně utajovaných skutečností. ---------------------------------------- Specializace: -přeprava-radioaktivní látky, včetně přeprav na povolení podle vyhlášky SÚJB č.317/2002 Sb.ve všech druzích dopravy ...

Výroba: -díly pro automobilový průmysl -kovoobráběčské a zámečnické práce -povrchová úprava kovů.

Autoopravna, autoservis: -opravy-automobily. Maloobchodní prodej: -náhradní díly -příslušenství na auta.

Služby: -autoservis -pneuservis. Opravy, servis vozidel.

Služby, servis: - autoservis BMW, Mercedes - klimatizace - autolakovna - polepy aut - karosárna - odtahová služba.

Služby: -autoškola -školení profesionálních řidičů -akreditované školící středisko -školení referentů -kondiční jízdy -osobní doprava -dopravně psychologické vyšetření.

Služby: -autosalon -prodej -servis -oprava automobilů FIAT.

Prodej, servis: -zemědělské stroje -rotační brány -půdní frézy -drtiče -mulčovače -secí stroje -pasivní plečky -pluhy -kompaktory -podmítače -shrnovače a obraceče píce -žací stroje diskové a bubnové -teleskopické manipulátory -stavební stroje -míchačky na beton -stavební vrátky -řezačky dlažby a betonu ...

Kovovýroba. Výroba: -kovové dílce pro nákladní automobily a železniční vagóny.

Autoservis: -opravy a údržba motorových vozidel

Autoservis, opravy, servis: -tahače značky Volvo -návěsy -prodej nových i použitých náhradních dílů -opravy elektroinstalací -opravy vzduchotechniky.

Prodej, výkup: -automobily, návěsy, přívěsy nebo dodávky -sobota a neděle po telefonní domluvě.

Autoservis: -opravy vozidel -mechanické a karosářské práce -půjčovna -pneuservis. Maloobchod, prodej: -náhradní díly.

Služby: -autoservis -opravy silničních vozidel -opravy nákladních vozidel.

Prodej, služby: -příslušenství pro motorová vozidla (kromě motocyklů) -Výroba akumulátorů, primárních článků a baterií -Recyklace kovového odpadu a šrotu (akumulátory atd.) -Obchod s motorovými vozidly (kromě motocyklů)

Autoservis: -opravy automobilů -odtahová služba -prodej náhradních dílů.

Služby: -autoservis -pneuservis.

Maloobchod, prodej, opravy: -motocykly -náhradní díly.

Služby: -autopůjčovna -dovoz automobilů z EU.

Autoservis všech značek osobních vozidel. Pneuservis. Prodej náhradních dílů, autoskla. Příprava a vyřízení STK. Měření emisí. Dekarbonizace motorů. Servis klimatizací.