AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný prodejce, maloobchod, servis, oprava, opravy, opravna: -autobaterie -motobaterie -staniční baterie -spotřebních baterií -nabíječe, nabíječky, měniče, aku doplňky -solární systémy.

Společnost Albera Morava s.r.o. ze Strání je tradiční prodejce zahradní techniky včetně zajištění záručního a pozáručního servisu na většinu známých značek. Naše společnost se specializuje na prodej, návrh a kompletní instalaci a servis robotických sekaček Husqvarna Automower - jednička na trhu a Gardena. V našem prodejním portfoĺiu najdete ...

Výroba, velkoobchod, prodej: - vysokotlaké hydraulické hadice - nízkotlaké olejové hydraulické - brzdové a spojk.hadice na vozy ŠKODA, AVIA, ZETOR, MULTICAR - brzdové hadice na veterány - brzdové hadice vzduchové - palivové hadice s koncovkami - hadice na foukání pneu - mazací hadice+mazací technika - průmyslové hadice v metráži - spony ...

Autoservis: - opravy vozidel všech značek - pravidelné servisní prohlídky - výměny všech náplňí ve vozidlech včetně automatických převodovek - přípravy vozidel na STK. Pneuservis. Kontrola, čištění klimatizace. Dekarbonizace motoru. Čištění za pomocí Carbon Cleaneru.

Internetový obchod, on-line prodej: - vazelíny, silikonové oleje, plastická maziva - oleje - motorové, převodové, hydraulické - autochemie - aditiva, brzdové a chladící kapaliny, náplně do ostřikovačů - autokosmetiky - péče o autolak, skla, interiér auta, plasty a pneu, vůně do auta.

Leky's Detailing: - čištění interiéru auta - sedaček, kůže, oken, tepování, čištění a impregnace plastů, odstranění zápachu a prachu - ruční mytí vozidel - ochrana interiéru - ochrana exteriéru.

Eshop, internetový obchod, prodej: -autodíly, náhradní díly na vozy Škoda, Audi, VW: -díly karosářské a motorové -výfukové systémy -brzdové systémy -chlazení, vytápění, klimatizace -díly pro nápravy a řízení -převodovky a pohony kol -elektrické příslušenství -osvětlení -tažná zařízení.

Odtahová služba Přeprava vozidel, motocyklů, veteránů, traktorů, přívěsů nebo materiálu a konstrukcí - v ČR i v EU. Dovoz vozidel ze zahraničí. Poradenství s koupí ojetého vozidla:

Autoservis. Pneuservis. Autodiagnostika. Autoelektrika. Montáž antiradarů. Polepy vozidel.

Autovrakoviště, sběrný dvůr: - ekolividace automobilů - výkup havarovaných či jinak poškozených automobilů - přijedeme, odvezeme - protokol o likvidaci samozřejmostí.

Pneuservis. Prodej: -pneumatiky. Autoservis: -osobní a nákladní automobily -autokarosárna. Zasilatelství. Zastupování v celním řízení. Výroba: -lepenka.

Autoservis. Servis zaměřený na vozy Škoda, VW. Audi, Seat. Zkušebna brzd, tester tlumičů, zkušebna podvozků, geometrie, mytí vozů, čištění interiérů. Oprava i velkých skříňových vozů. Zapůjčení náhradního vozidla.

Opravy osobních, dodávkových a nákladních vozidel. Služby: - autoservis.

Autoškola. -výcvik pro získání řidičského oprávnění: -řidičské průkazy skupiny B -možnost platby na splátky -délka kurzu cca 8-10 týdnů - učebna v centru města -školení řidičů.

Společnost AUTOHELP Zlín s.r.o. nabízí nonstop asistenční a odtahovou službu. Naše odtahovka zajistí odvoz Vašeho nepojízdného či havarovaného automobilu a to nepřetržitě. Mezi naše činnosti patří také provoz pneuservisu, autoservisu - autoopravna pro osobní, dodávkové i nákladní vozy. Zajistíme rovněž přípravu vozů na STK, především pro ...

Služby: - čištění DPF/FAP filtrů na počkání - vede k obnovení až 99% kapacity filtru. - čištění katalyzátorů.

Hasičská vzájemná pojišťovna, a.s. Pojištění podnikatelů a občanů.

Pojišťovna: - pojištění majetku - pojištění odpovědnosti - zemědělské pojištění - pojištění přepravy - pojištění staveb - havarijní pojištění - povinné ručení - životní pojištění - úrazové pojištění - cestovní pojištění.

Hasičská vzájemná pojištovna. Nabízí služby pojištění majetku: -stavby, rodinné domy -trvale obydlené domácnosti -rekreační domácnosti -výstavy -důchodové a životní pojištění -úrazové -obce, města -odpovědnosti za škody občanů -úrazové pojištění -pojištění vozů české výroby -pojištění pro cesty a pobyt -bytová družstva.

Firma JP SERVIS - Josef Polášek se sídlem v Kaňovicích v okrese Zlín se zabývá především opravou a servisem vstřikovacích čerpadel a silničních vozidel. Dále svým zákazníkům nabízíme k prodeji vstřikovací čerpadla pro nákladní automobily zn.LIAZ, TATRA, AVIA a také pro osobní automobily. Naše činnost: - oprava a servis vstřikovacích ...

Velkoobchod, prodej: -nástroje, ruční nářadí -elektrické nářadí -čistící prostředky -technické spreje INTERNOVA -lepidla -tmely -autokosmetika. Cyklo-americká značka kosmetiy a drogerie, chemie.

Motocentrum. Motobazar. Oprava, servis, motoservis, bazar, komisní prodej, výkup: -motocykly, motorky. Maloobchod: -nové, použité motodíly.

Profesionální závodní tým. Stavba, příprava: - závodních vozů. Kompletní zajišťování závodního programu pro klienty..

Autoservis, pneuservis. Služby. - výměna oleje v automatické převodovce - kalibrace kamer, radarů, lidatů - pokročilá diagnostika - pneuservis - 3D Laserové vyvažování - TPMS - programování, Výměna senzorů v pneu - výměna autosklel - STK Prohlídky vozidel - sezónní i před nákupem vozu.

Prověřená auta. Vozy se servisní historií. Zajištění financování - leasing, spotřebitelský úvěr.