SONA, s.r.o., cestovní kancelář

Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Cestovní kancelář - sportovní zájezdy - cykloturistika - zájezdy do hor, lyžování - relaxační zájezdy.

Provozujeme hotel a penzion s názvem Jítravský dvorec. Kromě ubytování na horách můžete v areálu využít také služby restaurace, wellness centra a pivnice s nabídkou lokálních piv.

Autoservis, autoopravna - kompletní opravy vozidel. Pneuservis - prodej, opravy a výměny pneumatik.

Cestovní kancelář. Autorizovaný prodejce FISCHER. Mallorca,Ibiza,Gran Canaria,Tenerife, Lanzarote,Španělsko,Itálie,Chorvatsko, Řecko,Rhodos,Kréta,Corfu,Kos*,Egypt, Malta,Kypr,Turecko,Tunisko,Skandinávie, Francie,Dominikánská republika,Keňa, Seychely,Thajsko,Izrael,USA*. Provozní doba: Po-Čt 10,00-13,00 hod. - 14,00-17,00 ...

Zeměměřičská a projektová kancelář nabízí kompletní geodetické služby. Objednat je můžete na všech našich pobočkách. -geometrické plány (oddělení pozemků, stavby, věcná břemena) -vytyčení vlastnických hranic pozemků -smlouvy pro převody nemovitostí -smlouvy pro věcné břemena -zajištění vkladu do katastru nemovitostí -geodetické práce ...

Cestovní kancelář a agentura Specializace: - zájezdy Egypt (Hurghada, Sharm El Sheikh, Nuweiba, Dahab, Luxor, Káhira) Další destinace: - Tunis - Turecko - Indie - Kuba - Řecko - Španělsko - Mallorca - Thajsko Zahraniční pobytové zájezdy. Zahraniční poznávací a kombinované zájezdy. Dovolená po celý rok.

Služby: -cestovní agentura. -mezinárodní autobusová doprava.

Cestovní kancelář. Specialista na Rakousko. Zimní dovolená, letní pobyty u rakouských jezer, děti u většiny hotelů zdarma.

Pobyty v Disneylandu v Paříži, Zájezdy šité na míru v exotických destinacích. Spojené Arabské Emiráty, Tichý Oceán, Indonésie, Eurovíkendy, letenky. Studijní pobyty.

Cestovní kancelář - sportovní zájezdy - cyklistické - lyžařské - poznávací do celého světa

Cestovní kancelář. Prodejny EXIM Tours: Praha 1, Revoluční 23, tel: 224827367 e-mail:revolucni@eximtours.cz Praha 6, Bubenečská 10, tel: 233339121, e-mail:bubenecska@eximtours.cz Kladno, náměstí Sítná - hotel Kladno, tel: 312660340, e-mail:kladno@eximtours.cz Brno, Veselá 4, tel: ...

Cestovní agentrua. - tuzemské i zahraniční zájezdy.

Pobytové zájezdy do Chorvatska a Itálie s ubytováním v zařízených stanech, hotelích, karavanech a apartmánech. Alergik program: sportovní, ozdravné a poznávací pobyty pro školní a jiné kolektivy, poznávací zájezdy po evropských metropolích

Nabízíme ubytování pro školy a školky v přírodě. Vybírejte rekreační areály, chaty, penziony i hotely. Využijte profesionální služby v oblasti ubytování pro školáky i předškoláky. Zajistíme pro Vás školky na klíč, bohatý program, aktivity. Využít můžete také výhodný věrnostní program.