Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Provoz restaurace s nabídkou teplých, studených i vegetariánských jídel a kasina. K dispozici jsou hry jako Black Jack, Poker, American Roulette a hrací automaty. Pořádáme tématické akce a party. Možnost parkování na hlídaném parkovišti. Provoz restaurace s kapacitou 80 míst. Nabízíme denní menu a speciality české i mezinárodní kuchyně. K ...

Hotel LAHOFER s.r.o. nabízí příjemné a komfortní ubytování přímo v historickém centru města Znojma. Součástí našeho hotelu je také restaurace s nabídkou české, moravské a mezinárodní kuchyně, vinný sklep, lobby bar a v letních měsících je pro Vás připravena venkovní zahrádka. Přímo v hotelu provozujeme i vinotéku s širokým sortimentem ...

Vinařství Fučík zajišťuje výrobu, prodej a eshop vín - přírodní vína zrozená Mikulovem. E-shop - víno (červené, bílé, růžové, bubliny, oceněná vína), dřevěné krabičky na víno, káva, vínovice. Navštivte také náš degustační sklep a užijte si ubytování v hotelu Ryzlink.

Lyžařský areál - restaurace a hotel SVRATKA v okolí

Ubytování: - levné ubytování v Praze, v blízkosti letiště Ruzyně - jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje - 53 lůžek - cena včetně snídaně od 550, -Kč/osoba pro skupiny nad 30 osob, u individuální turistiky od 740, - Kč/osoba - WiFi - obědy, občerstvení - pořádání kurzů a školení - přepravci zvířat, prohlížitelé zvěřiny (základní i ...

Hotel, ubytování v oblasti Bílých Karpat. Dvoulůžkové pokoje a rodinné apartmány s možností přistýlky. Možnost zapůjčení dětské postýlky pro rodiny s malými dětmi. Pokoje mají vlastní sociální zařízení se sprchou. K dispozici připojení na internet. V případě zájmu je možnost zapůjčení televize. Složení pokojů: - 12 dvoulůžkových ...

Ubytování v hotelu a obytných sudech v Ludvíkově nedaleko karlovy studánky. Možnost pobytových balíčků pro rodiny s dětmi, s pivní lázní nebo silvestrovský pobyt.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Spa a Wellness středisko.

Zámecký hotel Zlatý Orel Ostravice poskytuje ubytování v rodinném hotelu pod Lysou horou. Vhodný pro rodiny s dětmi, romantické víkendy ve dvou, pořádání svateb a firemních akcí. Hosté mají k dispozici wellness a zámeckou restauraci.

Ubytování. Služby: - recepce - restaurace - zasedací místnost - masáže a služby pedikérky - 32 pokojů - wi-fi, TV, SAT, minibar.

Hotel s restaurací a wellness u Těrlické přehrady. Ubytování v jedno a dvoulůžkových pokojích. Součástí hotelu je Thermall Wellness park s venkovními termálními bazénky, saunami na dřevo, finskou a parní saunou a ochlazovacím bazénem. Možnost pořádání svateb.

Hotel s celkovou kapacitou 60 lůžek u vodní nádrže Těrlická přehrada. hotel má k dispozici i bezbariérový pokoj pro dvě osoby. Možnost využití pobytových balíčků - zamilovaný balíček pro dva nebo romantický pobyt. Pořádání svateb a firemních akcí.

Penzion GOLF, ubytování: -27 pokojů, 80 lůžek Salonek: - 25-30 osob. Hotelová jídelna.

Tříhvězdičkový samoobslužný GARNI hotel s kapacitou 44 osob. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a televizí. K dispozici vlastní parkoviště s parkováním zdarma. Golfové hřiště.

Ubytování v hotelu ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s celkovou kapacitou 32 lůžek. každý pokoj má vlastní koupelnu s WC, lednici, připojení k Wifi. Součástí objektu je i restaurace.

Ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a televizí. Hosté hotelu mají k dispozici kulečník, vířivou vanu, saunu, solárium a posilovnu. Součástí hotelu je i restaurace.

Tříhvězdičkový rodinný hotel s vlastním parkovištěm. Kapacita hotelu je 48 lůžek (13 pokojů, 6 apartmánů). Pokoje jsou vybaveny stylovým nábytkem, koupelna s rohovou vanou nebo sprchovým koutem, WC, televize, WI-FI připojení k internetu a minibar. Vhodné pro pořádání rodinných oslav nebo firemních akcí.

Hotel Zámeček Mikulov na Moravě poskytuje kompletní služby pro ubytování a kongresovou i vinařskou turistiku. Hotelový komplex Hotelové ubytování nabízí 184 lůžek + 5 přistýlek -dvou až čtyřlůžkové pokoje -apartmány a studia. Vybavení pokojů: -koupelna s WC, telefon, TV -první patro balkón nebo terasa, -přízemí bezbariérový ...

Hotel s vinným sklípkem se 14 klimetizovanými pokoji a jedním apartmánem Možnost nočních příjezdů

Hotel Bonsai s.r.o. poskytuje ubytování v rodinném hotelu v apartmánech i v pokojích.

Harrach s.r.o. provozuje hotel a minipivovar s moderními i historickými pokoji, restaurací a školícími prostory.