Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Hotel: - ubytování, kapacita 53 lůžek - 21 pokojů s vlastními sprchovými kouty a WC - 15 dvoulůžkových pokojů, 2 třílůžkové, 4 čtyřlůžkové pokoje. Restaurace: - stravování, kapacita 55 osob - možnost pořádání slavnostních příležitostí (svatby, rodinné oslavy, promoce). Konferenční místnost (48 - 50 míst): - školení, obchodní ...

Hotel, ubytování: - 4 x 2 dvoulůžkové pokoje (možnost přistýlky) - 2x apartmán - pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, televizí. Restaurace: - zahradní restaurace (květen-září) Po-Ne 12-24 - kapacita 60 osob - pronájem sálu, salónku, kapacita 40 osob, společenský sál s kapacitou 70 míst.

Nestátní zdravotnické zařízení: -rekreace, rekreační pobyty, rekondiční pobyty. Hotel, ubytování: -kapacita 76 lůžek -pokoje se sociálním zařízením, televizorem, rádiem, telefonem -dvoulůžkové pokoje 30 -2 apartmá Jídelna: -kapacita 100 osob -terasa. Denní bar: -kapacita 28 osob. Noční bar, night club: -kapacita 38 ...

VEMINI Gastro s.r.o. provozuje Hotel Club Trio s dvojlůžkovými, třílůžkovými pokoji a různými druhy apartmánů.

Hotel. Nabízené služby: - celoroční ubytování - kapacita 12 pokojů, 21 lůžek, 9 přistýlek - stravování, restaurace (45 míst) - letní terasa (25 míst) - salónek (60 míst) s tanečním parketem a ozvučením, audio a video vybavení a připojení k internetu - konference, školení, semináře, svatby, oslavy - sauna, Whirpool, ...

Hotel: - ubytování. Pokoje a apartmány: - jedno, dvou a třílůžkové se sociálním zařízením - nekuřácké. Salonky upravené v loveckém a zámeckém stylu.

Ubytování. Hotel: - wellness centrum - solárium - masáže - kosmetika - půjčovna kol - apartmány, na všech TV, SAT, wifi, lednice - 2 x salonek - směnárna.

Tatry mountain resorts CR, a.s. provozuje hotel GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE s golfem a možností lyžování.

Ubytování: - hotel. Restaurace: - denní menu.

Horský hotel v Národní přírodní rezervaci Praděd. Součástí hotelu je restaurace. Hosté mají k dispozici saunu, whirpool, posilovnu, tělocvičnu, stolní tenis a kulečník.

Ubytování: - hotel - chatky s vlastním sociálním zařízením vhodné pro rodiny s dětmi, skupiny. Wellness procedury: - masáže, zábaly - pivní, vinné lázně - hydromasážní koupele. Restaurace.

rodinný hotel Garni v podhúří Jeseníků nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích v prvorepublikovém stylu. Součástí hotelu je i hotelová restaurace.

Hotel s kapacitou 19 dvoulůžkových pokojů, 1 apartmán. Přípojka na internet ADSL 4096/256 kb/s, bezdrátové připojení WIFI síti, parkoviště, zahrádka 60 míst, v blízkosti dětské hřiště a restaurace.

Služby: - hotel - restaurace - Spa - golf

Ubytování: - hotel. Restaurace: - 2 salonky (30, 60 osob).

Hotelový resort v Opavě. Hotel Buly je skvělým místem pro Vaši služební cestu, obchodní jednání, romantický víkend i dovolenou s rodinou.

Hotel: - ubytování 24 dvoulůžkových pokojů a 2 jednolůžkové pokoje. Restaurace: - krb, velkoplošná televize - otevírací doba: - po-ne 7.30-23.00 hodin. Sál (kapacita 50 míst): - vhodný pro společenská setkání, pracovní konference, různá školení, semináře, schůze či firemní oslavy. Sál je pro tyto účely vybaven ...

Hotel Koruna je tříhvězdičkový hotel v centru města Opavy. Ubytování v pokojích kategorie STANDARD, DELUXE s nádherným výhledem na centrum města. Ubytování v Hotelu Koruna nabízí ubytování ve 34 pokojích s kapacitou 53 lůžek. Pokoje DELUXE po kompletní rekonstrukci. Hotel Koruna: - tříhvězdičkový hotel v centru města Opavy - pokoje ...

Hotel Sonáta: - dvouhvězdičkový hotel - 36 pokojů - 1 a 2 lůžkové pokoje, apartmá - kapacita 72 lůžek, s přistýlkami 92 - snídaně - hotel v bezprostřední blízkosti zámku Hradec nad Moravicí (národní kulturní památka). Rodinné oslavy, svatby a svatební hostiny. Firemní večírky, školení a kurzy. Salónky. Venkovní zahrádka.

Hotel, ubytování: - 38 pokojů - kavárna, bar, noční bar s ruletou.