Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Hotel, ubytování, lesní restaurace: -hotel se nachází 13 km od Plzně směrem na Karlovy Vary, odbočka vpravo na Nekmíř -stylový lesní restaurant -penzion funguje od roku 1990 -kapacita 12 dvoulůžkových pokojů, SAT, TV, WC, koupelna -restaurace pro 50 lidí -zimní zahrada -letní posezení s grilováním -pořádání svateb, ...

Nově jsme zrekonstruovali ubytování s recepcí. Každý pokoj má vlastní koupelnu a WC včetně welness pokoje. V I.patře ubytováváme i nadále montéry a firmy. Dále pořádáme svatební hostiny a školení do 60 osob. Restaurace zajišťuje snídaně, obědy a večeče 7 dní v týdnu.

Ubytování: -kapacita 30 lůžek -1, 2, 3 a 4 lůžkové pokoje (koupelna, WC, televize) -snídaně. Restaurace (60 míst), salonek (40 míst), velký sál (400 míst): -svačiny, obědy, večeře -pracovní porady, srazy, přátelská posezení -svatební hostiny pro 4 až 60 osob -menu dle vlastního přání -hudba k poslechu i tanci.

Služby: -hotelové služby -ubytování 2, 3, 4, 5-lůžkové pokoje -stravování -ideální podmínky pro sportovní soustředění a školy v přírodě. V blízkosti: -sportovní haly -atletický i fotbalový stadion -zimní stadion -lesopark -volejbalové a tenisové kurty -squash, bowling -venkovní i krytý bazén -firemní akce, školení.

Restaurace, ubytování, stravování, rauty, svatby, společenské posezení, schůze, možnost pronájmu sálu až pro 300 lidí. Hotel: -ubytování (celkem 51 lůžek) -restaurace.

Hotel Central "čtyřhvězdičkový" je zařazen v kategorii hotelů, je vyhledáván pro svoji výhodnou polohu ve středu města a atraktivní výhled na historické náměstí Plzně. Poskytujeme plné pohodlí a veškeré restaurační a hotelové služby: -směnárna -garážování -sauna -solárium -22 jednolůžkových pokojů -50 dvoulůžkových pokojů ...

Ubytování. Nabídka ubytování ve 2-3 lůžkových pokojích se sociálním zařízením. K dispozici je vybavená kuchyně, společenská místnost, venkovní posezení s grilem.

Hotel v klidném centru Rokycan: -ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích s přistýlkou -vybavení pokojů s příslušenstvím -nově rekonstruované sociální zařízení -TV, SAT -restaurace s barem -staročeská i mezinárodní kuchyně, pivo PRAZDROJ -zvýhodněné polední menu -pro hotelové hosty 10% sleva na obědy či ...

Hotel: -ubytování ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s příslušenstvím -restaurace.

Ubytování. Kapacita: -15 pokojů s maximálním obsazením 40 lůžek. Nadstandartní vybavení pokojů: -televize, satelit, lednička, sociální zařízení včetně sprchy nebo vany. Stylová restaurace: -40 míst. Hlídané parkoviště.

Stavební společnost. Nestátní zdravotnické zařízení. Centrum regenerace a rekondice: -manuální a přístrojové lymfodrenáže -suché uhličité koupele -oxygenoterapie -mořské řasy -parafín. Fyziatrie, balneologie a léčebná rehabilitace: -klasické masáže. Salony krásy: -kosmetika -kadeřnictví -solárium -pedikůra -manikůra ...

Hotel: -ubytování, kapacita 110 lůžek -pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením -k dispozici je parkoviště.

Hotel: -ubytování -stravování -firemní akce -svatby -školy v přírodě.

Hotel: -ubytování -stravování -pořádání firemních a společenských akcí.

Hotel: -ubytování v centru Kralovic -snídaně, obědy, večeře, hotová jídla -salonek -možnost školení, soukromé akce -nově zrekonstruováno.

Hotel. Ubytování. Možnost pořádání školení a seminářů.

Hotel: -ubytování (50 lůžek, 18 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky) -restaurace v přízemí -možnost polopenze, plné penze -půjčovna kol, lodí (kanoe) -sportovní vyžití (tenisové kurty, hřiště pro širší využití, minigolf) -možnost pronájmu místnosti ke školení.