Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Chystáte se poznávat krásy Jižní Moravy? Potom neváhejte navštívit Penzion Harmony, který se nachází v klidné části Lednického parku zhruba 300 metru od Lednického zámku. Nabídnout vám můžeme ubytování se snídaní i bez v klimatizovaných pokojích. Využít můžete také vyhřívaný slaný bazén či privátní wellness se saunou a vířivkou.
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Peklo Čertovina je unikátní zábavní centrum, bláznivý hotel a restaurace, který se nachází v obci Čertovina u Hlinska. Je to jediné peklo svého druhu nejen v České republice, ale i v Evropě. Peklo se rozkládá na pěti patrech, z nichž čtyři jsou pod zemí. Čerti vás zde provedou mučírnou, pekelným šenkem, čertokavárnou, chodbičkou hříchů a dalšími ...

Rodinný penzion. Složení pokojů: - 4x dvoulůžkový pokoj a 1 apartmá.. Dřevěná roubenka Žítková. Pronájem celého domu - pro 5 osob. Tjiwara muzeum Muzeum mizející africké kultury Vizovice – Vanishing Africa.

Společnost GRIGAR, s.r.o. se specializuje na projektování a realizaci staveb již 30 let. Zkušený team našich pracovníků nabízí kompletní zajištění výstavby od projektové přípravy, realizace, inženýrské a koordinační činnosti, logistiky až po předání klíče k užívaní stavby. Kromě staveb rodinných domů, rekonstrukcí, odstraňování staveb a ...

Roman Kouba poskytuje ubytování s WIFI a možností parkování.

Vladimír Novák poskytuje ubytování v penzionu s dvoulůžkovými, třílůžkovými a čtyřlůžkovými pokoji.

Pokud hledáte příjemné a klidné ubytování v Jizerských horách, neváhejte vyzkoušet Penzion Jana Hübnerová v Albrechticích. Tento rodinný penzion nabízí komfortní pokoje s vlastním sociálním zařízením, společenskou místnost s barem a restaurací, venkovní bazén, ohniště a gril, půjčovnu kol a lyží, parkoviště a další služby. Penzion je ...

Relaxační a regenerační centrum Lara Wellness je součástí areálu Lázní Čeladná. Apartmánový dům.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací služby -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Poradenská a ...

Celoroční ubytování v Krkonoších pro rodiny s dětmi, páry i jednotlivce Vám poskytne Pension Kneifel. Vybrat si u nás můžete z šesti netradičně řešených pokojů s vlastní sprchou a WC. Pro zahnání hladu neváhejte navštívit naši restauraci nebo letní terasu. Díký své poloze je náš penzion rájem jak pro lyžaře, turisty i cykloturisty. Naleznete nás v ...

Martin Krejčí provozuje penzion s 12 lůžky s možností přistýlky.

David Kallus se zabývá ubytováním a degustací vín v historických vinných sklepích v oblasti Velkých Pavlovic.

Karel Zapletal poskytuje ubytování v penzionu ve 3 dvojlůžkových, 3 třílůžkových pokoje a 3 čtyřlůžkových apartmánech.

Rodinné vinařství Krejčiřík: -vinařství -výroba vín -prodej vín -degustace -ubytování 20 lůžek. -vinárna cca pro 20 osob- možnost školení, oslavy, firemní a společenské akce.

Apartmány Buchlovice. Apartmán má 1 ložnici, koupelnu, vybavenou kuchyň, satelitní TV, ložní prádlo, ručníky. Terasa s výhledem do zahrady. Bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

RESORT EISGRUB s.r.o. Společnost Resort Lednice - Eisgrub se zabývá ubytováním v luxusních apartmánech v historické části Lednice, která je součástí Lednicko-valtického areálu.

Aleš Vyhnálek poskytuje ubytování v apartmánech v zámeckém stylu s vlastní terasou a parkováním.

APOLLON RESORT LEDNICE s.r.o. poskytuje ubytování a nabízí nové, moderní a pohodlné apartmány s různou kapacitou a vybavením.

Penzion: -kapacita 13lůžek -letní altán -gril -uzamykatelný přístřešek pro cyklisty a lyžaře -parkoviště

Vinařství, vinohradnictví. Výroba, prodej vína, víno, vín. Lahvové víno. Odrůdové víno, přívlastkové, predikátní víno, burčák. Možnost ochutnávka, degustace vína. Vinný sklep, sklípek, ubytování: -kapacita 35 osob -degustace vín s odborným výkladem -občerstvení forma teplá i studená kuchyně -možnost odkoupení lahvového vína, ...

Green Garden park s.r.o. poskytuje ubytování v penzionu s wellness a restaurací.

Penzion u Hiclů poskytuje ubytování v malebné krajině jižní Moravy. V areálu vinný sklípek a restaurace.

Penzion Pod Palavů - penzion, ubytování - apartmány s vlastní kuchyní

Penzion, ubytování na okraji Zlína. Útulné pokoje.