Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Chystáte se poznávat krásy Jižní Moravy? Potom neváhejte navštívit Penzion Harmony, který se nachází v klidné části Lednického parku zhruba 300 metru od Lednického zámku. Nabídnout vám můžeme ubytování se snídaní i bez v klimatizovaných pokojích. Využít můžete také vyhřívaný slaný bazén či privátní wellness se saunou a vířivkou.
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Penzion-restaurace U Halmů -kapacita 18 lůžek včetně přistýlek, -vybavení pokojů: -sociální zařízení, sprchový kout, TV, WiFi internet -možnost snídaní, polopenze, plná penze Restaurace: -45 míst, salon 38 míst -parkoviště, garáž, úschovna kol. Ubytování v rámci brněnských veletrhů a výstav. Možnost oslav v samostatném salonku.

Útulné a stylové ubytování v rodinném penzionu v nerušené části Lednice. Rádi u nás přivítáme páry, jednotlivce, skupiny přátel, rodiny, studenty nebo firemní týmy. Vrchní pokoje jsou klimatizované, v ceně je zahrnuta i snídaně. Možnost parkování u penzionu a uzamykatelná úschovna kol.

Rodinný penzion Castle-wall-inn v centru Mikulova. Penzion je situován v bývalé židovské čtvrti v blízkosti Mikulovského zámku a barokní zahrady. Kapacita ubytování 10 lůžek.

Rodinný penzion v srdci Lednicko-valtického areálu

VINAŘSTVÍ KNÁPEK s.r.o. provozuje penzion a vinařství na jižní Moravě.

Ubytování a sklep u Křiváků. Apartmány s vlastním vinným sklepem. K dispozici jsou 2 apartmány, každý pro 4-6- osob. Každý apartmán má vlastní vybavenou kuchyni, jídelní koutek s televizí. Možnost využití terasy.

Ubytování v zámeckém parku. -penzion, pension -celková kapacita 14 lůžek. UBYTOVÁNÍ je nabízeno v pěti zámeckých pokojích se starožitným nábytkem: „modrý pokoj“ „oranžový pokoj“ „květinový pokoj“ „svatební pokoj“ a „lovecký apartmán“ v zahradě. 2 x dvoulůžkové, 2x čtyřlůžkové, lovecký apartmán. Zahrada s venkovním krbem a letní ...

Penzion poskytuje klidné ubytování pod hřebenem Pálavy s výhledem na Novomlýnské nádrže. Dvou a třílůžkové klimatizované apartmány s možností přistýlky a vlastním sociálním zařízením. K dispozici je úschovna kol a parkování, plně vybavená kuchyňka.

Ubytování v apartmánu v klidné lokalitě Novomlýnských nádrží. Vhodné pro rodinou dovolenou, skupiny přátel, menší firemní akce.

Penzion poskytuje ubytování v příjemně zařízených dvou až čtyřlůžkových pokojích s atmosférou venkova. Možnost zajištění snídaní. K dispozici je i samoobslužný obchůdek, kde je možné zakoupit kávu, čaj, chlazené víno, pivo, limonády a pochutiny. Hosté mohou využívat i kuchyni vybavenou nádobím, myčkou, mikrovlnnou troubou, lednicí, rychlovarnou ...

Komfortní klidné ubytování bez dětí pro milovníky vína ve stylových, prostorných apartmánech s vlastními kuchyňkami v obci Horní Věstonice, přímo pod Pálavou. Vinný sklep s bohatou vinotékou, krytý bazén, sauna, WiFi a úschovna kol. Ubytování dětí mladších 13 let není možné.

Ubytování až pro 12 osob v klidné lokalitě vhodné pro jednotlivce, rodiny s dětmi i partu přátel. Celoročně k dispozici vinný sklep, grilování ve venkovním krbu pod pergolou. K dispozici úschovna kol a parkování u objektu.

Rodinné ubytování v apartmánu pro 4-6 osob s vlastní kuchyní a jídelnou, sociálním zařízením. Hosté penzionu mají k dispozici vinárnu, sklípek, zahradu s grilem a ohniště.

Miroslav Moravčík provozuje vinařství, vyrábí a prodává jakostní a přívlastková vína poskytuje ubytování.

Roman Tuček poskytuje ubytování v pokojích a apartménech nedaleko centra Lednice.

Michal Stehlík provozuje vinařství, zaměřuje se na výrobu vín, degustace, ubytování a posezení ve vinném sklepě s přátelskou atmosférou.

U Krbu s.r.o. nabízí ubytování, catering a degustaci vín v Hustopečích. Má čtyři apartmány, zahradu s bazénem a útulný sklípek.

Luxusní ubytování v Šanově na jižní Moravě ve 4 moderních a plně vybavených apartmánech s kapacitou až 20 osob. K dispozici venkovní posezení se zahradní kuchyní, grilem, lednicí, indukční deskou a posezením pod pergolami. Během celého pobytu je vám k dispozici jacuzzi. Možnost nákupu dárkových poukazů.

Vinařství, ekovinice. Naše vinařství vzniklo v roce 2006. Obhospodařujeme 12000 keřů révy vinné. Odrůdy- Sylvánské zelené, Rulandské šedé, Chardonnay, Rulandské modré a Zweigeltrebe. Naše vinice se nachází v jedné z nejstarších lokalit, ve viniční trati Radostná. Penzion Kostelanský Penzion, ubytování - nabízí 6 apartmánů. V každém ...

Příjemné ubytování ve dvoulůžkových apartmánech v centru Olomouce.

Služby: -ubytování v nově zrekonstruovaném penzionu v klidném místě, velmi blízko historického centra Litomyšle, renesančního zámku, zapsaného na seznamu UNESCO, sportovních areálů, včetně koupaliště a krytého plaveckého bazénu -tři kompletně zařízené dvoulůžkové pokoje s příslušenstvím, s možností přistýlek -parkování na vlastním pozemku.

Ubytování v klidném místě a přitom takřka v centru krásné Litomyšle nabízí Penzion Merkur s restaurací. Ubytování je možné v kompletně zařízených apartmánech a dvoulůžkovém pokoji. Parkování přímo u penzionu v soukromí, přijatelné ceny a příjemné prostředí.

Vinařství Žiška s.r.o. provozuje e-shop, kde si můžete zakoupit vína. Nabízíme ubytování ve dvou apartmánech přímo nad sklípkem. Každý apartmán má kapacitu 6 osob. - kuchyňský kout, ledničku, vlastní koupelnu s WC, podlahové vytápění, Wifi, vlastní vchod.