Ubytovny jsou nejlevnějším typem trvalého i dočasného ubytování. Ubytování je možné na dny, týdny, měsíce i roky. Součástí je televize, kuchyňka, vlastní koupelna a mnohdy i Wi-Fi připojení. Pravidelný úklid, praní prádla a parkování je samozřejmostí.

Ubytovna. Služby: -13 pokojů - 2, 3 a 4 lůžkové -k dispozici sociální zařízení a kuchyňka.

Fotbalový klub FC. Ubytování, ubytovna: -celoroční ubytování -kapacita celkem 36 lůžek -stravování vlastní -turistika, cykloturistika. Chráněná oblast údolí řeky Oslavy a Chvojnice-překrásná, turisticky velmi přitažlivá oblast s turisticky značenými cestami.

Ubytovna: - kapacita 40 lůžek - jedno, dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje - wifi, připojení k internetu

BLASY CZ, s.r.o. nabízí ubytovnu: - 27 dvoulůžkových a 3 třílůžkové pokoje.

Ubytovna Růžena Darebníková poskytuje ubytovací služby.

Ubytovna. Služby: -dvou nebo čtyřlůžkové pokoje rozdělené do několika samostatně uzavíratelných sekcí -pokoje s WIFI připojením k internetu jsou na vyžádání -vybavení lednička a připojení k TV anténě -sociální zařízení, společenské místnosti a kuchyně s vybavením jsou v každé sekci -široké parkoviště.

Turistická ubytovna Ošíkov - 2 velké a 2 malé pokoje-kapacita 20 míst - každý pokoj má vlastní koupelnu a sociální zařízení - možnost grilování - malý bazén pro děti - v blízkosti lyžařský svah s vlekem, bežkařské trasy, cyklistické a turistické trasy.

Ubytování v Olomouci poskytuje MORELLO s.r.o.

Ubytovna Stavařov je ubytovna ideální pro zaměstnance stavebních, montážních firem.

Certifikace klubu českých turistů - dvě hvězdičky. Levné ubytování: -ubytovna -5x dvoulůžkový pokoj -5x třílůžkový pokoj -společné sociální zařízení a sprchy -vybavení: kuchyňka s lednicí, vařičem, mikrovlnnými troubami, varnými konvicemi a nádobím -součástí areálu je hřiště na minikopanou, tenis a volejbal a ruské kuželky -cena 150, ...

Solná jeskyně zabezpečuje služby: -léčebná solná jeskyně a wellness studio -služby v dopravě -správa a údržba nemovitostí - realitní činnost -ubytovací služby -činnost technických poradců v oblasti energetiky -činnost účetních poradců, vedení účetnictví a daňové evidence

Nabídka ubytování: -kapacita 35 lůžek -2 pokoje společné sociální zařízení -sociální zařízení na chodbě společné pro 4 pokoje -společná kuchyňka -na každém pokoji TV + lednička -parkování.

Ing. Zdeněk Toul poskytuje ubytovnu. Prodej, servis: - čtyřkolky.

Zelená lékárna - samoobslužná lékárna. - léky, léčiva - vitamíny - homeopatika, homeopatické přípravky - čaje - dětská výživa - zdravotní obuv. Ubytování: - hostel v centru města Hranice - kapacita 59 osob: - dvoulůžkové až pětilůžkové pokoje - společná umývárna, toalety a společenská místnost.

Nový dvůr, s.r.o. poskytuje ubytování: - 12 pokojů (1-4 lůžkové) - vhodné pro stavební a montážní firmy (zaměstanance) - parkování před ubytovnou.

Oprava: - obráběcí stroje, frézky. Ubytování: - ubytovna.

Bytová správa: -bytový fond p. Toufar tel.568610184 -regenerace bytového fondu p. Knap tel. 568610183 -tepelné hospodářství p. Ježek tel.568610181. Ekonomický úsek: -vedoucí ekonomického úseku Ing. Rožnovská tel. 568610178 Členské a bytové záležitosti Realitní činnost p. Schneiderová tel. 568610165 Realitní činnost: Havarijní ...

Ubytování, turistická ubytovna, celoroční provoz: -2 dvoulůžkové pokoje -10 vícelůžkových pokojů -WC a koupelny se sprchou společné -kuchyňka s vařičem a nádobím -sušárna, pračka -bufet -herna -ping pong, kulečník, šipky -jídelna s kapacitou 60 míst -učebna -přenosná školní tabule, promítací plátno, televize s ...

SP centrum s.r.o. realizují stavební práce: - úpravy, vyrovnání terénu, údržba zeleně a další zemní práce, výkup a prodej stavební, automobilní a užitkové techniky, Ubytovací služby v Přerově: - 15 pokojů, - pokoj pro 2 - 4 osoby. Pronájem skladových prostor, realitní služby.