Dispečink a spedice zahrnuje vnitrostátní i mezinárodní přepravu. Lze ji rozdělit na silniční, námořní, leteckou a železniční přepravu. Spediční služby, jakožto expresní přeprava, doručování zásilek, export a import, skladování jsou dostupné všem.

Expresní přeprava zásilek z domu do domu po celé ČR do 24 hodin a SR do 24 Bratislava, do 48 hodin ostaní destinace. Přeprava zásilek od 0, 1 kg - 5000 kg. Služby pro okresy Kolín, Kutná Hora, Benešov: -doprava, expresní, kurýrní, vytěžování -skladování a distribuce zboží -paletování, fóliování, páskování -celní odbavení zásilek do i ze ...

Celní služby Nákladní doprava Spediční činnost

Služby: -spedice -mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství.

Služby: -zprostředkování nákladní dopravy -mezinárodní doprava -kamionová přeprava -zajišťování všech typů přepravních vozidel -celá západní Evropa POLSKO, RUSKO, DÁNSKO, NORSKO, LITVA, LOTAŠSKO, ESTONSKO, TURECKO, UKRAJINA -spedice -vývoz pivovarnického mláta.

Služby: -doprava -mezinárodní kamionová (MKD) -spedice -zasilatelství.

Jsme dopravní společnost působící v oblasti mezinárodní spedice. Zaměřujeme se na mezinárodní silniční přepravu nejrůznějšího druhu. ? Mezinárodní spedice. ? Transparentní komunikace. ? Přehled o celém průběhu přepravy. ? Jednoduše a bez stresu.

Společnost Logmax s.r.o. nabízí zákazníkům služby v oblasti vnitrostátní a mezinárodní dopravy a spedice.

Společnost KroulLog, s.r.o. poskytuje vnitrostátní a mezinárodní autodopravu, logistické a spediční služby.

Mezinárodní a vnitrostátní kamionová spedice, sběrná služba, letecká a námořní spedice, skladování a celní deklarace. Logistické služby, skladování, zasilatelství. Doprava-spedice nákladními auty, letadlem, po moři. 235 center ve světě, 28, 7 milionů zásilek, 6800 transportních jednotek.

Přeprava a logistika - autodoprava - vnitrostátní, tuzemská - spedice, vytěžování - nákladní doprava - přeprava kusových zásilek - logistika - skladování - prodej PHM - opravy motorových vozidel Diagnostika a vzdělávání - assessment, development centre v dopravních firmách - dopravně-psychologické vyšetření řidičů - ...

Mezinárodní kamionová doprava: -kusové zásilky -velkoobjemové přepravy -valníkové a izotermické návěsy -ADR přeprava nebezpečného zboží -přeprava mražených potravin. Spedice.

Firma Collect Spedition s.r.o. z Břeclavi se zabývá spedicí a mezinárodní kamionovou dopravou. Zajišťujeme logistiku a přepravu zásilek především do Anglie a Belgie. Zajišťujeme spedici - bezproblémové zasílání zboží do několika zemí Evropy. Primárně se zaměřujeme na organizaci dopravy zboží z a do Anglie a Belgie. Naším dalším cílem jsou země, ...

Služby: -spedice, logistika -autodoprava, zasilatelství.

3group s.r.o. jako spediční společnost zajišťuje vnitrozemskou a mezinárodní silniční dopravu.

Služby - skladování - spedice - nákladní doprava vnitrostátní, mezinárodní

Vnitrostátní a mezinárodní nadrozměrná přeprava. Spedice zboží po celé Evropě. Skladování nadrozměrných nákladů v našich vlastních skladovacích prostorech.

B-SPED s.r.o. se zaměřuje na silniční nákladní dopravu a spedici.

Ing. Vlastimil Doubek se zaměřuje na vnitrostátní nákladní dopravu a spedici.

Jaromír Venc se zaměřuje na vnitrostátní a mezinárodní nákladní dopravu a spedici.

JIPOCAR Obaly, s.r.o. se zaměřuje na dopravu, spedici, logistiku, průmyslové obaly a celní služby.

Společnost Bubble Transport s.r.o. zprostředkovává přepravu kusových zásilek, kurýrní službu, celní a spediční služby, mikrobusová, osobní a nákladní dopravu.

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava Spedice

Cisternová autodoprava Spedice Export - import