Využijte vnitrostátní dodávkovou dopravu po celé České republice, která zajišťuje logistické služby, přepravu lehkých i objemných nákladů, přepravu palet a stavebních materiálů, stěhovací služby a přepravu nábytku, odvoz odpadu a starých spotřebičů.

Stěhování: byty, rodinné domy, kanceláře, firmy, těžká břemena, klavíry, trezory, sochy, obrazy, starožitnosti, stroje a zařízení. Vyklízení nemovitostí, likvidace komunálního odpadu, skartace Kontejnerová doprava. Autodoprava do 3, 5t celá ČR + státy EU. Půjčovna užitkových vozidel do 3, 5t.

Jsme levná nákladní autodoprava zajišťující přepravu zboží, materiálu a nákladů do 3, 5 t, levné stěhování, odvoz nepotřebných věcí na sběrný Ekodvůr, pronájem auta s řidičem, expresní přepravu zásilek, rozvoz zboží, kurýrní a další služby v kraji Moravskoslezském, ale i po celé České republice a Evropě. Věříme, že budete s našimi ...

Dušan Mlejnek se zaměřuje na mezinárodní a vnitrostátní autodopravu do 2 tun a přepravu osob na letiště nebo různé akce.

Jiří Balvín se zaměřuje na expresní a dodávkovou dopravu po celé Evropě a na pojištění zboží.

Společnost TRANSSLAYER s.r.o. zajišťuje autodopravu, přeprava osob, stěhování v rámci celé EU.

Doprava, autodoprava: -nákladní, silniční -mezinárodní -vnitrostátní.

Doprava, autodoprava: -vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní nákladní -do 2 tun -27m3 (krychlových)=12 europalet -smlouvy se spedicemi Jipocar, Gerlach, Czech Internationale, Sanara, Esatrans -přeprava osobních automobilů.

Prodej, výroba, služby. Povlaky BALINIT Ddoporučuje se: -na nástroje pro vstřikování a extruzi plastů, na nástroje pro střihání, ohýbání a lisování -pro automobily, motoristický sport, nástroje, letecká a kosmická doprava, lékařská technika, potraviny, léčiva, obaly, stroje. BALINIT A: -je vhodný i pro použití v potravinářství -třískové ...

Služba, autoškola, autopůjčovna. -auta Škoda Combi -servis, opravy a nahradní díly -přeprava osob po celé ČR, i do zahraničí -přeprava osob Jihlava - Praha Ruzyně a zpět a Jihlava - Brno letiště a zpět-expresní autodoprava malých zásilek do 24 hodin -dlouhodové pronájmy -provádí výuku a výcvik k získání řidičského oprávnění všech skupin, ...

Služby: -spedice, expresní a kurýrní přepravy -zasilatelství -návěsy, sklápěcí vozidla -vozidla 1, 5 tuny do 6 tun -skříňové a plachtové dodávky -skladování -spedice. Prodej, montáž: -tažné zařízení.

Autodoprava: -mezinárodní doprava -vnitrostátní doprava -autoservis -výměna skla, oleje. Prodej: -oleje.

Výroba, prodej: -školní nábytek -kancelářský nábytek. Distribuce CASIO, CANON: -digitální diáře -paměťové karty -interface -kopírovací pera -tiskárny samolepících štítků -kalkulátory s tiskem.

Prodej přívěsů, přepravníků a vozíků do 3, 5 tuny - valníky, skříně, autovky, sklopky, na koně a hospodářská zvířata. Prodej krmiv pro domácí a hospodářská zvířata. Ubytování v jedno až pěti lůžkových pokojích, kapacita 30 lůžek u Prostějova. Přeprava koní po celé Evropě - trénink, chov, ustájení koní.

Miroslav Dajc zajišťuje opravy domů, kůlen, chodníků, údržba zeleně, nákup a prodej nemovitostí a autodopravu do 3, 5teun

Služby: - dodávková autodoprava vnitrostátní i mezinárodní - osobní autodoprava, přeprava až 8 osob Prodej, montáž: - plastová okna

Služby: -import a export -poradenství v oblasti investic a sektoru průzkumu a těžby nerostných surovin pro vybrané Africké země (Guinea, Burkina Faso, Kongo-Brazzaville).

Služby: - dodávková autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - pneuservis

Služby: - autodoprava (mezinárodní a vnitrostátní) - přeprava vozidel (motocyklů, užitkových a osobních) - prodej vozidel (ojetých i havarovaných)

Doprava: -osobní autobusová -nákladní -spedice. Práce: -zemní -demolice. Prodej: -paliva. Uhelný sklad. Obchodní činnost. 516 474 100 autodoprava prodej paliv 516 475 295 516 477 207 Velké Opatovice 218

Specializujeme se na prodej filtrů a olejů, servis strojů a autodopravu. Prodej, e-shop: - biologické přípravky ADRO (do septiku, proti zápachu, do jezírek, kompostů a čistíren odpadních vod, do potrubí) - čerpadla, čerpací technika a nádoby - aditiva, oleje, brzdové kapaliny - výčepní zařízení a sestavy - čističe, odmašťovače.

Firma Ladislav.havelka.servis.cz se zabývá opravami domácích spotřebičů (vysavače, pračky, myčky), instalací kamarového sýstému, opravami počítačové techniky a čištěním sedaček nebo koberců. Seznam námi poskytovaných služeb je velmi rozmanitý. Provádíme opravy domácích spotřebičů, instalace a servis kamerových, satelitních a anténních systémů, ...

Společnost Autodoprava Ješko se zabývá nákladní autodopravou, kontejnerovou dopravou, expresní dopravou, výkopovými a zemními pracemi, likvidací odpadu a suti, strojním zametáním.