Využijte vnitrostátní dodávkovou dopravu po celé České republice, která zajišťuje logistické služby, přepravu lehkých i objemných nákladů, přepravu palet a stavebních materiálů, stěhovací služby a přepravu nábytku, odvoz odpadu a starých spotřebičů.

Hlavní činností JIVTRANS s.r.o. je přeprava zboží pod kontrolovanou teplotou. Chladírenská doprava je provozována vozy o velikosti 2-10 palet a užitné hmotnosti do 3t. Pro zajištění kvalitních služeb zakázníkům a maximálního využití vozidel. Provozujeme vlastní autoservis a pneuservis. Dále nabízíme skladování a následnou distribuci.

HADLER s.r.o. zajišťuje: -mechanické, autoelektrikářské, karosářské a lakýrnické práce -montáže zámku řazení, zamykání zpátečky -plnění klimatizací -pneuservis, geometrie -příprava STK -diagnostika - odtahovou službu Dále provozují autobazar.

Čištění a likvidace odpadů. Oprava kanalizace. Vodní hospodářství. Kontejnerová doprava.

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní doprava - sběrná služba Itálie - skladování a logistika. Pronájem: - užitkové mikrobusy 8+1 na řidičský průkaz skupiny B - zatížení na závěs až 2, 5 tuny - mikrobus lze pronajmout i s řidičem.

Spediční databanka. Volné vozy. Volná přeprava. Mezinárodní doprava. Vnitrostátní doprava. Vytěžování nákladu.

Rozvážíme obědy pro všechny zájemce v obcích Mosty u Jablunkova, Návsí a Písečné. Jedná se o seniory, ženy na mateřské dovolené a firemní zaměstnance. Dále nabízíme možnost stěhování, rozvoz stavebních a jiných materiálu. Osobní automobilovou dopravu po celé ČR. Osobní automobilová doprava 1km/10kč za každý ujetý km.

Výroba, velkoobchod, distribuce, prodej: - obalové, izolační a těsnící materiály - samolepicí a zvlhčovací jednostranně lepivé pásky - oboustranně lepivé pásky. Autodoprava: - nákladní do 3, 5 t - tuzemská a zahraniční.

Rakovnická taxislužba, dodávková autodoprava. Kvalitní, čisté a pravidelně servisované vozy ( Škoda Octavia III, Škoda Superb II, Renault Master - skříňová dodávka.

Autoopravna, autooopravny, autoservis. Oprava, servis, seřízení: -nákladní automobily AVIA, LIAZ -generální opravy (GO**) motorů, převodových skříní, kabin, náprav, skříněk řízení, diferenciálů, celých vozidel AVIA -výměna olejů. Prodej: -nákladní automobily AVIA 31**, 31T*, 60**, 75**, 80 -náhradní díly AVIA, ...

Mezinárodní a vnitrostátní zasílatelství v rámci celé Evropy. Přeprava: - kusové zásilky, celovozové náklady. Služby: - silniční doprava - železniční doprava, popř. kombinovaná - kontejnerová doprava - přeprava: - chladírenskými a izotermickými vozy - velkoobjemového i nadrozměrného nákladu - nebezpečných nákladů ...

Pobočka. Autodoprava, logistika - mezinárodní, tuzemská: - nákladní - letecká - lodní - přeprava kusových zásilek - celní služby..

Odtahová a asistenční služba. Našim zákazníkům nabízíme komplexní odtahové služby. Zajišťujeme odtahy nákladních i osobních vozů, porouchaných a nepojizdných vozidel, vozidel po havárii a také přepravními službami. Zabýváme se také přepravou stavebního materiálu a drobné zemědělské techniky. V případě, že potřebujete kvalitní ...

Ubytovací služby: - ubytování v motorestu - kapacita 25 lůžek, na každém pokoji vlastní sociální zařízení: - 8 pokojů - dvoulůžkové, třílůžkové - 1x apartmán. Hostinská činnost: - restaurace, motorest: - denní menu - hotová jídla - steaky.

JustPi - Europe s.r.o. provozuje e-shop s díly vzduchového odpružení pro osobní a užitková vozidla, půjčovnu dodávek a minibagrů a zaměřuje se na autodopravu a technické služby.

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní přeprava dodávkovými vozy

Služby: -mezinárodní zasilatelství, spedice -komplexní služby ve vytěžování vozidel mezinárodní kamionové dopravy -vnitrostátní zasilatelství -celně deklarantské služby, využití veřejného celního skladu -pronájem skladových prostor, manipulace se zbožím dle vašich potřeb a požadavků -přeprava kusových zásilek v rámci ČR i SR v systému CS ...

Roman Solař se specializuje na automechanické, lakýrnické a klempířské práce, zajišťuje výměnu pneumatik, odtah vozidel a dopravu vozidly do 3, 5 t.

Osobní doprava - René Zeman tel., fax: 518323229 Čerpací stanice, myčka osobních vozidel tel., fax: 518322716 Provozní doba: nonstop. Informace tel.: 518 322 690.

Firma Ing. Jiří Wolf se zabývá především prodejem kvalitních brambor a prodejem čerstvého ovoce a zeleniny. Zboží rozvážíme po Praze a okolí a zásobujeme např. restaurace, hotely,  lahůdkářství, školní a závodní jídelny, velkovývařovny, výrobny, velkoobchody, další prodejce a obchody. Dodáváme brambory hlavně z Vysočiny různých odrůd a varného ...

Pneuservis pro osobní a užitková vozidla. Prodej: - nové a jeté pneumatiky a disky. Půjčovna přívěsů, přívěsných vozíků, přívěsů. Autodoprava: - vnitrostátní, tuzemská - mezinárodní, zahraniční.

Již řadu let se zabýváme logistickou a přepravní činnosti nejen na území České Republiky, Pro naše zákazníky přepravujeme a zajišťujeme přepravy zboží po celé Evropě, proto neváhejte nás kdykoliv kontaktovat. Přeprava paletového zboží do 1, 5 tuny. Kancelář: Olomoucká 267/29 746 01 Opava

Prodej: -profesionální úklidová technika Služby: -správa a údržba nemovitostí -úklidové služby -stěhování -nákladní autodoprava v ČR.