Rychlost, preciznost a maximální bezpečí. Tyto specifikace platí jak pro zasilatelství, tak obecně pro kurýrní přepravu. Přeprava se může postarat jak o klasické balíky, tak o nadrozměrné náklady anebo urgentní zásilky, jako cenná psaní a podobně.

-Pronájem a půjčování věcí movitých -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a ...

Expresní kurýrní služba: -přeprava malých zásilek v rámci celé ČR a EU -dopis, smlouva či menší balík v nejkratším možném čase -doručení ihned po vyzvednutí zásilky -online kontrola stavu doručení.

BGA group, s.r.o. má v činnosti: - expresní doručení balíku, nebo listovní zásilky - mezinárodní přeprava zásilek

MaPakurýr s.r.o. je doručovací společnost. Potřebujete tentýž den doručit zásilku po Brně a okolí z pohodlí kanceláře, domova rychle a bezstarostně? Objednejte si kurýra on-line od 95 kaček.

EXPOSPED, spol. s r.o. je mezinárodní doprava.

Vnitrostátní a mezinárodní expresní přeprava balíků z domu do domu pro firmy a podnikatele (B2B) a na soukromé adresy (B2C). Vnitrostátní přeprava kusových, vícekusových zásilek a palet.

Vnitrostátní a mezinárodní expresní přeprava balíků z domu do domu pro firmy a podnikatele (B2B) a na soukromé adresy (B2C). Vnitrostátní přeprava kusových, vícekusových zásilek a palet.

VAN taxi 8 provozuje taxi, provádí přepravu na letiště, přepravu na oslavy a zpět až pro 8 osob a kurýrní službu.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní - expresní zásilky - skladování - železniční doprava - lodní doprava.

Autodoprava - kamionová a silniční doprava: - mezinárodní přeprava po zemích Beneluxu (NL, B, L) a po německé části zvané Porrůří. Expresní přeprava Německo, Benelux - přepravíme zásilky od 1kg do 24 tun nebo od 1 do 34 palet. Spediční firma - spedice a doprava. Sklady a skladování - komplexní logistické služby. Zájezdová doprava: - ...

Spediční databanka. Volné vozy. Volná přeprava. Mezinárodní doprava. Vnitrostátní doprava. Vytěžování nákladu.

Autoopravna, autooopravny, autoservis. Oprava, servis, seřízení: -nákladní automobily AVIA, LIAZ -generální opravy (GO**) motorů, převodových skříní, kabin, náprav, skříněk řízení, diferenciálů, celých vozidel AVIA -výměna olejů. Prodej: -nákladní automobily AVIA 31**, 31T*, 60**, 75**, 80 -náhradní díly AVIA, ...

Mezinárodní doprava a zasilatelství, vnitrostátní doprava a zasilatelství, skladování a distribuce, celní deklarace, servisní služby a prodej náhradních dílů. Služby: - mezinárodní doprava - mezinárodní zasilatelství - vnitrostátní doprava - vnitrostátní zasilatelství a distribuce - celní jednatelství / deklarace - skladování ...

TAKSI Kyjov - Vladimír Jakubčík nabízí služby spojené s přepravou osob v Kyjově a okolí. Mimo přepravy osob zajišťujeme také kurýrní služby (přeprava zásilek a balíků) a další dle požadavku zákazníků.  Naše služby: - přeprava osob - kurýrní služby další dle požadavku zákazníků.

DB Schenker je jedním z předních světových poskytovatelů integrované logistiky a globálních spedičních služeb po železnici. Pobočka Nový Jičín.

Mezinárodní a vnitrostátní zasílatelství v rámci celé Evropy. Přeprava: - kusové zásilky, celovozové náklady. Služby: - silniční doprava - železniční doprava, popř. kombinovaná - kontejnerová doprava - přeprava: - chladírenskými a izotermickými vozy - velkoobjemového i nadrozměrného nákladu - nebezpečných nákladů ...

Pobočka. Autodoprava, logistika - mezinárodní, tuzemská: - nákladní - letecká - lodní - přeprava kusových zásilek - celní služby..

Přepravní služby. Komplexní služby v mezinárodní silniční, letecké, námořní dopravě. Přeprava: - zásilky (kusové, částečné, celovozové, kontejnerové) - nadrozměrné náklady - nebezpečné zboží ADR. Služby: - logistické - spediční - celní. Sídlo společnosti: - Nerudova 107/47, Hradec Králové.

Společnost TQM - holding s.r.o. je moderní dopravní a logistická firma. Máme dlouholeté zkušenosti ve vnitrostátní a mezinárodní kamionové dopravě: - vlastní vozový park - vnitrostátní a mezinárodní kamionové přepravy - EU + Rusko včetně všech republik bývalého Sovětského svazu - železniční, lodní, kombinované a kontejnerové přepravy po ...

Služby: -mezinárodní zasilatelství, spedice -komplexní služby ve vytěžování vozidel mezinárodní kamionové dopravy -vnitrostátní zasilatelství -celně deklarantské služby, využití veřejného celního skladu -pronájem skladových prostor, manipulace se zbožím dle vašich potřeb a požadavků -přeprava kusových zásilek v rámci ČR i SR v systému CS ...

Mezinárodní zasílatelství, přeprava, autodoprava. Logistika. Přepravní služby: - zajištování železniční a kontejnerové přepravy zboží - zajištování přepravy obytných kontejnerů (standardní rozměry, nadrozměrné nebo atypické konstrukce). Přeprava do Ruska, Kazachstán, Uzbekistán, Azerbajdžán, Afrika, Irák.

Osobní doprava - René Zeman tel., fax: 518323229 Čerpací stanice, myčka osobních vozidel tel., fax: 518322716 Provozní doba: nonstop. Informace tel.: 518 322 690.

Silniční nákladní doprava, autodoprava a zasilatelství mezinárodní a vnitrostátní Expresní přeprava kusových zásilek TOPTRANS Celní deklarace Opravy a servis užitkových vozidel, automobilů zejména DAF, BOVA, KAROSA, BERGHOF, SOR, KÖGEL a SCHWARZMÜLLER. Prodej a servis vozidel CITRÖEN Obchodní služby s PHL. Čerpací stanice, prodej pohonné ...