Letecká doprava se stará o přepravu osob i nákladu. Pomocí letadel je možné přepravit takřka jakoukoliv zásilku, od malých poštovních balíčků, přes standardní zásilky až po nadrozměrné náklady. Letecký transport zboží i osob je rychlý a nadmíru bezpečný.

Mezinárodní pozemní a letecká přeprava zvířat se zaměřením na přepravu psů, koček, ptáků, plazů a savců.

Nákladní doprava, spediční činnost. Mezinárodní silniční doprava po celé Evropě Vnitrostátní doprava. Vytěžování vozidel. Přeprava nebezpečných látek ADR. Letecká doprava po celém světě Celní deklarace. Skladování.

Naše firma se pohybuje ve všech stěžejních oblastech spediční činnosti a čerpá z bohatých zkušeností a to především v: - letecké přepravě - námořní přepravě - mezinárodní kamionové přepravě - kontejnerové kontinentální přepravě.

Společnost Prometheus, s.r.o. zajišťuje spediční služby: - vnitrostátní i mezinárodní nákladní autodoprava - přeprava nadměrných nákladů - nákladní železniční doprava - námořní přeprava celokontejnerových zásilek - letecká přeprava - logistika - skladování.

Přeprava zboží po celém světě: - nákladní doprava - námořní doprava - letecká doprava

Provozuje tuzemskou i zahraniční silniční nákladní dopravu, zasilatelství, dřevovýrobu, zemědělství, výrobu briket a pelet. V Plané nad Lužnicí vlastníme prodejnu chovatelských, zahrádkářských a kuchyňských potřeb a papírnictví. Doprava a zasilatelství: - celá EU - vnitrostátní i mezinárodní kamionová doprava - námořní kontejnerová ...

Přepravní služby, doprava: - nákladní autodoprava - kamionová - letecká - námořní - železniční - skladování - celní služby

cargo-partner je soukromá společnost, která úspěšně působí na trhu mezinárodní přepravy a logistiky již více než tři dekády. Výše obratu společnosti v roce 2015 činila 540 milionů eur a na jejím úspěchu se podílelo více než 2300 zaměstnanců z poboček po celé západní, střední a východní Evropě, v severovýchodní a jihovýchodní Asii, v zemích ...

cargo-partner je soukromá společnost, která úspěšně působí na trhu mezinárodní přepravy a logistiky již více než tři dekády. Výše obratu společnosti v roce 2015 činila 540 milionů eur a na jejím úspěchu se podílelo více než 2300 zaměstnanců z poboček po celé západní, střední a východní Evropě, v severovýchodní a jihovýchodní Asii, v zemích ...

Námořní přeprava: - kvalitní a rychlá přeprava do i z celého světa - kontejnerové zásilky FCL a LCL - všechny typy kontejnerů - spolupráce se všemi námořními linkami - přímá spojení s agenty rejdaře - smluvní speditér v Hamburku i Koperu - napojení na celosvětový LCL-servis.

Služby: - námořní přeprava - letecká doprava - kontejnerová přeprava - skladování.

Služby: -kurzy: -letecký výcvik: -motorové létání, bezmotorové létání, parašutismus. Činnost: -Lety pro veřejnost -fotografování, natáčení -tandemové seskoky -letecký servis, opravy letadel -ubytování-omezené množství -restaurace, OK-BAR. Lety pro veřejnost: -Pilotem na zkoušku, Cessna 172, až 3 cestující + pilot. ...

Služby - poskytovatel letové a pozemní podpůrné služby - manipulace a pozemní podpora, žádosti o povolení a plánování letu.

Celní služby Kamionová doprava Přeprava - kusové zásilky Letecká přeprava - kusové zásilky Námořní přeprava Logistické služby Nákladní přeprava Stěhovací služby pro firmy i soukromé osoby Železniční přeprava.

Logistika, spedice, přeprava zásilek - námořní přeprava - letecká doprava - železniční doprava - silniční nákladní doprava.

Mezinárodní i vnitrostátní kamionová přeprava. Zajištění letecké i námořní přepravy.

Služby: - pomoc při odškodnění klientům leteckých společností pokud měl jejich let zpoždění nebo byl zrušen

Doprava, služby: - nákladní autodoprava vnitrostání i mezinárodní - námořní - letecká.

Mezinárodní přeprava: - doprava silniční, letecká, železniční, námořní, kombinovaná - spedice - přeprava kusových zásilek i celovozová přeprava - sběrná služba - ADR, nadrozměrné zásilky, zásilky v teplotním režimu Logistika ( překládka a uskladnění zboží, balení zásilek) Celní služby (vystavení celních dokumentů, ...

Nabídka služeb v oblasti letecké přepravy. Poskytujeme svým dceřiným společnostem IT služby, právní a finanční služby, centrální nákup a prodej..