Lodní přeprava nabízí transport zásilek na kratší i delší vzdálenosti, nejčastěji však mezinárodně. Dokáže přepravit jakýkoliv typ standardní i nadrozměrné zásilky. Pevné, kapalné i plynné látky nejsou tedy pro dopravu říční i námořní žádnou překážkou.

Spedice, doprava, logistika: - kusové a sběrné zásilky - letecké a námořní zásilky - celní služby - komplexní logistické projekty.

Půjčovna: - lodě, lodí, loď. Vyhlídkové plavby-parník: - plavba trvá cca 50 min Provoz v měsících květen-říjen. Začátky jízd (plavby) Smetanovo nábřeží.

Služby: -zajištění dodavatele -letecká, námořní, silniční přeprava

Služby: -logistika -vnitrostátní a mezinárodní přeprava -lodní doprava -skladování -celní deklarace

DB Schenker je jedním z předních světových poskytovatelů integrované logistiky a globálních spedičních služeb po železnici. Pobočka Děčín.

DB Schenker je jedním z předních světových poskytovatelů integrované logistiky a globálních spedičních služeb po železnici. Pobočka Pelhřimov.

DB Schenker je jedním z předních světových poskytovatelů integrované logistiky a globálních spedičních služeb po železnici. Pobočka Brno.

DB Schenker je jedním z předních světových poskytovatelů integrované logistiky a globálních spedičních služeb po železnici. Pobočka Liberec.

DB Schenker je jedním z předních světových poskytovatelů integrované logistiky a globálních spedičních služeb po železnici. Pobočka Mladá Boleslav.

SLUŽBY: - přeprava zásilek: - evropská pozemní - letecká - námořní - logistické - celní - veletržní spedice a mezinárodní stěhování

Služby: - vyhlídkové plavby na vorech historickým centrem Českého Krumlova.

Doprava: -osobní lodní -parníková Realitní činnost.

Vnitrozemská vodní doprava, lodní doprava: - vyhlídkové plavby lodí po rybníce Svět - Třeboň - zážitky z průjezdu zdymadel - vyhlídková plavba pod zámkem Hluboká nad Vltavou - proplutí přírodní rezervace z Hluboké do Purkarce - plavby z přístavu České Budějovice Lannova loděnice. Možnost pronájmu celé lodi.

Specialista na zámořskou přepravu z a do celého světa, včetně přeprav nebezpečného a nadrozměrného zboží. Dopravní pojištění, skladování, celní služby, kvalifikované konzultace v oblasti všech přeprav.

Služby: -letecká přeprava -námořní přeprava -pozemní přeprava

Autodoprava, doprava, přeprava: -systém expresní přepravy kusových zásilek po celé ČR a SR - TOPTRANS (termín dodání 24 hodin) -mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství -spedice -komplexní celní služby -silniční nákladní automobilová doprava v ČR i zahraničí kamióny a dalšími nákladními a užitkovými vozy -nadrozměrné ...

Služby: -letecká přeprava -námořní přeprava -pozemní přeprava -železniční přeprava

Firma RPS logistic s.r.o. působí v oblasti mezinárodní kamionové dopravy již od roku 1993. Zasilatelství, autodoprava, spedice, logistika, skladování, rozvoz, transport, dopravní firma, firmy, společnosti: -vysoká kvalita vozového parku smluvních dopravců -stálý kontakt s řidiči -přeprava způsobem "Just in time"- dle jasně definovaných ...

Lodní doprava Nákladní doprava Spediční činnost

Hlavní náplní společnosti NOSRETI a.s., divize Specialtransport jsou komplexní služby při přepravě těžkých a nadrozměrných nákladů. Jsme specialisté na dopravu nákladů o hmotnosti až 800 tun. Máme 60 leté zkušenosti v těžké dopravě a disponujeme moderním a variabilním vozovým parkem, díky kterému přepravíme jakékoliv břemeno do kteréhokoliv ...

Pobočka. Doprava: -silniční nákladní. -námořní. -letecká. -kombinovaná doprava. Služby: -spedice. -logistika. LSC - Areál Starzone.

Doprava, autodoprava: - mezinárodní - zahraniční - nákladní - kamiónová - kontejnerová - intermodální. Spedice. Vytěžování. Zasilatelství. Logistika.