Stěhování bytů i firem je možné realizovat jak v mezinárodním, tak i tuzemském měřítku. Součástí stěhovacích služeb bude přesná kalkulace ceny, pečlivá organizace, dostatečné přípravy, bezpečná manipulace a přesto rychlá doprava vybavení na místo určení.

Provádíme montáž, demontáž, instalace i stěhování standardních a nadrozměrných břemen jak váhových, tak rozměrových.

Logistika. Průmyslové stěhování. Projektový manažment. Řešení dodávek na klíč. Elektroinstalační služby. Kompletní elektrické řešení - od projektového inženýrství až po manažment údržby. Mechanické služby. Řešení pro zcena nové projekty i v existujících provozech.

Jan Horvát se zabývá přípravnými a dokončovacími stavebními pracemi. Práce: - zednické práce - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce bytů, - rekonstrukce domů - stěhování - vyklízení nemovitostí - vyklízení půd - vyklízení sklepů - rekonstrukce na klíč.

Autodoprava: - doprava nákladní Liaz 100 Turbo valník (8 tun) s plachtou Peugeot Boxer dodávka (1, 5 tuny)+tažné zařízení na 1, 9 tuny - možnost zahraniční (mezinárodní) dopravy - zajištění stěhování včetně personálu (nesypké materiály). Služby firmám: - rozvoz zboží - stěhování - nabídka stálé spolupráce.

Zdeněk Točík se zaměřuje na mezinárodní i vnitrostátní dopravu a stěhování.

Nákladní autodoprava - mezinárodní a vnitrostátní - do 25t - hydraulická ruka Stěhování - byty zabalení, zabezpečení proti poškození - domy, firmy - piana, trezory, težká břemena do 25t Malování Vyklízení

Real Este CZ s.r.o. se zabývá stěhováním a přepravou v rámci celé ČR. Dále zajišťuje specializované stavební činnosti, přípravné a dokončovací stavební práce, drobné rekonstrukce, úklid a vyklízení nemovitostí při prodeji.

Společnost Stěhování Žezlo nabízí stěhovací, vyklízecí a další služby s tím spojené již řadu let. Dbáme na kvalitu a profesionalitu našich služeb a vzhledem k našim cenám se považujeme za levné stěhování. Snažíme se našim zákazníkům vždy vyjít vstříc a proto nejsou naše služby pouze přepravního charakteru, ale je možné po domluvě zajistit i např. ...

Služby: -autodoprava -stěhování.

Společnost AIS EURELO Czech s.r.o. zajišťuje jednorázové stěhování jednoho strojního zařízení, kompletní stěhování několik zařízení v rámci mezinárodních lokalit, stěhování těžkých strojů.

Nabízíme správu a údržbu nemovitosti a to v těchto kategorii . Realitní činnost nákup, prodej, pronájem, bytu a domů, údržba nemovitostí ve stavebních činnostech, vyklízecí práce levné stěhování .Naši činnost provozujeme v kraji Vysočina, Jihlava, Humpolec, Pelhřimov, Žďár nad Sázavou.

Stěhování, vyklízení, montáž, uskladnění břemen. Stěhování: - byty, nebytové prostory, rodinné domy, firemní prostory, kanceláře(kopírky, počítače), sklady, dílny, dovez zboží, nábytek, starožitnosti a jiné. Vyklizení, uklizení: - byt, půda, sklep, zahrada, výrobní prostory, kancelář apod.

Stěhování: byty, rodinné domy, kanceláře, firmy, těžká břemena, klavíry, trezory, sochy, obrazy, starožitnosti, stroje a zařízení. Vyklízení nemovitostí, likvidace komunálního odpadu, skartace Kontejnerová doprava. Autodoprava do 3, 5t celá ČR + státy EU. Půjčovna užitkových vozidel do 3, 5t.

Hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se postará o rekonstrukci vašeho bytu nebo domu? Chcete si dopřát nové obklady, dlažby, omítky, podlahy nebo sádrokartonové stropy? Potřebujete se zbavit starého nábytku nebo věcí, které už nepotřebujete? Pak jste na správném místě! Společnost Rekonstrukce a zednické práce Ostrava je vaším ideálním ...

Jsme levná nákladní autodoprava zajišťující přepravu zboží, materiálu a nákladů do 3, 5 t, levné stěhování, odvoz nepotřebných věcí na sběrný Ekodvůr, pronájem auta s řidičem, expresní přepravu zásilek, rozvoz zboží, kurýrní a další služby v kraji Moravskoslezském, ale i po celé České republice a Evropě. Věříme, že budete s našimi ...

Pavel Maňoušek se zaměřuje na stěhování, vyklízení bytů, domů, kanceláří, sklepů a na nákladní dopravu do 3, 5 tuny.

Stěhování a vyklízení pro domácností, institucí, úřadů a firem.

Společnost TRANSSLAYER s.r.o. zajišťuje autodopravu, přeprava osob, stěhování v rámci celé EU.

Stěhování Malířské práce Montáž - nábytek Drobné práce v domácnosti - přípravné a dokončovací stavební práce Práce na zahradě

Stěhování obráběcích strojů Opravy a montáž - obráběcí stroje

- mezinárodní doprava, spedice - přepravy osob - stěhování - logistika

Autopůjčovna, Výškové práce, Rizikové kácení / Arboristika, Vyklízení nemovitostí a pozůstalostí

Hledáte spolehlivou a rychlou službu pro stěhování? Potřebujete převézt nábytek, vybavení nebo osobní věci? Chcete se zbavit starého nepotřebného haraburdí? Pak je tu pro vás Stěhování Šindelář! Stěhování Šindelář je profesionální firma, která se zabývá stěhováním a autodopravou po celé České republice. Stěhujeme byty, domy, kanceláře i firmy. ...