Taxislužby nabízí komplexní servis transportních služeb osob, ale i předmětů. Odvoz na letiště, z nemocnice nebo z nákupního centra. K dispozici je jak vnitrostátní, tak i mezinárodní taxislužba, ale i přeprava menších balíků z jednoho místa na druhé.

Služby: -penzion -ubytování -taxislužba -autoopravna -vinařství.

Pavel Krajčovič poskytuje taxi službu v Opavě okolí za příznivé ceny.

Společnost City taxi Brno je zavedená brněnská taxislužba se spolehlivými řidiči a vysokou kvalitou služeb za přijatelné ceny. Zajišťujeme: - přepravu osob - Airport taxi - taxi pro firmy - senior taxi - taxi pro vozíčkáře - taxi pro sedm osob a další mnohé služby.

VAN taxi 8 provozuje taxi, provádí přepravu na letiště, přepravu na oslavy a zpět až pro 8 osob a kurýrní službu.

Petr Liška s.r.o. se zaměřuje na vnitrostátní a mezinárodní přepravu osob a nákladu do 3 tun a na odtah vozidel.

Roman Tomko je taxi služba poskytující převoz osob v obcích Orlová, Rychvald, Petřvald u Karviné, Dolní Lutyně a Dětmarovice.

Rozvážíme obědy pro všechny zájemce v obcích Mosty u Jablunkova, Návsí a Písečné. Jedná se o seniory, ženy na mateřské dovolené a firemní zaměstnance. Dále nabízíme možnost stěhování, rozvoz stavebních a jiných materiálu. Osobní automobilovou dopravu po celé ČR. Osobní automobilová doprava 1km/10kč za každý ujetý km.

Rakovnická taxislužba, dodávková autodoprava. Kvalitní, čisté a pravidelně servisované vozy ( Škoda Octavia III, Škoda Superb II, Renault Master - skříňová dodávka.

Autopřeprava, doprava: - osobní, taxislužba.

Zajistíme Vaše požadavky na letištní transfery, přepravy po Praze, pronájmy vozidel s řidičem dle Vaší potřeby. Zajistíme také přepravy po celé ČR případně i po Evropě.

TAKSI Kyjov - Vladimír Jakubčík nabízí služby spojené s přepravou osob v Kyjově a okolí. Mimo přepravy osob zajišťujeme také kurýrní služby (přeprava zásilek a balíků) a další dle požadavku zákazníků.  Naše služby: - přeprava osob - kurýrní služby další dle požadavku zákazníků.

Firma OK TAXI nabízí služby spojené s přepravou osob v Karlových Varech a okolí. Zajišťujeme nejen přepravu osob, ale nabízíme také transfery, kurýrní služby (přeprava zásilek a balíků) a další dle požadavku zákazníků. Naše služby: - přeprava osob - kurýrní služby a další dle požadavku zákazníků.

TAXI PEPINO - Josef Krejčí provozuje přepravní služby v okrese Žďár nad Sázavou. V rámci našich služeb nabízíme mimo NON-STOP taxi služby také kurýrní služby (přeprava nákladu a zavazadel po celé ČR), pronájem řidiče (řidič s s řidičským oprávněním skupin A, B, C, T, E a D, digitální karta řidiče a platný profesní průkaz, vč. zkušeností se řízením ...

Výroba, prodej, e-shop, montáž: - veškeré typové horizontální či vertikální žaluzie v mnoha barevných odstínech - sítě proti hmyzu, okenní fólie, garážová vrata Hörmann a sušáky do plastových oken. Dále zajišťujeme osobní přepravu (minibus 8+1) a dodávkovou dopravu - stěhování.

Taxislužba Pavel Vojík má dlouholetou tradici a je založena na kvalitním přepravním servisu. Naši prioritní službou je přeprava osob, včetně transferů na evropské letiště, různé kulturní a sportovní akce. Dále jsme schopni zajistit kurýrní služby a také stěhování. Naší snahou je poskytovat kvalitní taxi služby za příznivou cenu pro co nejširší ...

Jan Ivan provozuje taxislužbu v Opavě. Potřebujete rychlý a spolehlivý odvoz? Potřebujete rychle odvést například do nemocnice? Nechcete hledat stanoviště, odkud taxi jezdí? S námi už nemusíte! S naší taxislužbou se dopravíte po Opavě a okolí rychle a pohodlně, a to bez zbytečných prodlev. Stačí pouze zavolat. Ať je všední den nebo svátek, ...

Autodoprava: -osobní, mikrobus -autobusová přeprava osob, -dodávkové autodopravy -taxislužba -transfery na letiště -zajištění vozů na svatbu -přepravy sportovců -výlety, školní výlety -přepravy na firemní akce -pravidelné přepravy pracovníků -přeprava osob na konferencích -přepravy pracovníků na školení -odvoz Vašeho automobilu ...

Dovoz v luxusních vozech s profesionálními řidiči.

Provozuje koncesovanou dopravu do 3, 5t od kusových zásilek až po paletové náklady. Plánovaná přeprava osob pro firmy i soukromé účely.

Přeprava osobními mikrobusy Transporter Caravelle nejen v Ostravě, ale i po celé ČR a Evropě. Osobní přeprava na letiště, služební cesty, na svatbu, firemní akci, do obchodu.