Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Buďte originální. Dřevěné palubky, plotovky, fasádní a terasové profily mohou hýřit barvami a pořídíte je v nejrůznějších dezénech. Nevěříte? Pak navštivte výrobce a prodejce výrobků ze dřeva, firmu WOODCMTE s.r.o. a přesvědčte se sami. Na prodej jsou balkonové prvky, ohradové akátové kůly, okrasné kmeny Carapanauba, Quari quari, venkovní akátové ...
WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Dodavatel komerčně i soutěžně ceněných návrhů se zaměřením na průmyslový design, produktový design, design přístrojů a následné technologické a výrobní služby. Pro své zákazníky zajišťujeme kompletní vývoj nového výrobku od návrhu designu a ergonomie přes zpracování 3D CAD konstrukční dokumentace po dodávku mechanických dílů a sestav.

Práce výškové: -průmyslové komíny-opravy, konzervace, demolice, nátěry -montáže-konstrukce, přístupové plošiny, reklamy -nátěry-střechy, konstrukce, sila, zásobníky, potrubí apod. -opravy, nátěry, mytí-fasády -pořízení foto-video dokumentace a ostatní práce ve výškách dle dohody.

Zpracování: -projektové dokumentace na stavby v silničním hospodářství, projekce dopravních staveb, inženýring -na novou výstavbu, na rekonstrukce, případně plošnou údržbu -kompletní projektová dokumentace na logistická centra, obchodní centra, průmyslové zóny apod.

Společnost di5 architekti inženýři s.r.o. je inovativní projekční ateliér tvořený architekty a inženýry, kteří úzce spolupracují v průběhu všech fází projektu. Díky tomu se umíme dívat na projekt ze všech úhlů pohledu, a přinášet tak řešení, která zůstávají jinak skryta. Poskytujeme komplexní služby v oblasti architektury, projektování, ...

Služby spojené s rekonstrukcí: - vyhotovení 3D návrhu interiéru, koupelny, kuchyní vizualizace - vybavení interiéru - projektová dokumentace. Rekonstrukce bytů, domů (i panelových) a interiérů: - sádrokartonové příčky, podhledy a sádrokartony - instalatérské, elektroinstalační, topenářské a malířské práce - plastová okna a ...

Provádíme kompletní rekonstrukce bytů, domů. Na požádání vytváříme architektonické návrhy a vizualizace. Zabýváme se také výstavbou rodinných domů, děláme tepelná čerpadla. - Provádění staveb, jejich změn a odstraňování - Projektování pozemkových úprav - Příprava a vypracování technických návrhů - Přípravné a dokončovací stavební ...

HARABURDI® Recyclart Hotel & Galerie & Zevlárna & Kreativní Služby & Řemeslo. Exkluzivní prostředí a vystavená originální díla podtrhují naši nabídku, služby a servis. Jedinečný a první hotel v srdci Evropy zaměřený na recyklované umění, který vám nabídne netradiční styl, eleganci, pohodlí a díla, která působením „zubu času” ztratila na významu, ...

Nabízíme služby v oboru pohostinství a autodopravy do 3, 5t a osobní do 9 osob.

Truhlářská výroba. Komplexní dodávka celých interiérů: - interiérové vybavení bytu - hotelový nábytek. Služby architekta, designera. 2D a 3D vizualizace. Odvoz starého nábytku.

Naše interiérová firma se sídlem v Českých Budějovicích se specializuje na poradenství, design a realizace kompletních interiérů bytových a rodinných domů, komerčních prostor. Současně také zastupujeme řadu renomovaných nejen českých, ale i zahraničních výrobců v maloobchodním prodeji. Naší hlavní zásadou je nabídka pouze kvalitních produktů, ...

Autorská architektonická kancelář: -projekty, architektura -urbanismus -realizace občanských, administrativních, obytných staveb, rodinných domů -obchodní a prodejní prostory. Komplexně zpracováváme všechny etapy stavebních záměrů od koncepční přípravy, přes jednotlivé návrhové fáze až po realizační dokumentaci a výkon.

Služby: -odhady a ceny nemovitosti. -architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování) -výstavba pozemních a inženýrských staveb.

-Zprostředkování obchodu -Realitní činnost -Inženýrská činnost v investiční výstavbě -Ubytovací služby -Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Činnost technických poradců v oblasti stavebnictví a architektury Projektová činnost ve výstavbě

Návrhy, realizace: - dětského pokoje. Výroba, prodej: - bytové doplňky - designové hračky - dětské koutky.

Architektonická, projekční a poradenská činnost: -architektka města Kroměříž -regenerace veřejných prostranství -urbanistické studie -rekonstrukce objektů -občanská a bytová výstavba -návrhy interiérů.

Xtina design se zabývá interiérovým designem, poradenstvím a návrhy v oblasti bytového designu, architekturou interiérů, tvorbou nábytku na míru, optimálním dispozičním řešení prostoru, realizací na klíč. Dodáme interiéru originalitu v souladu s přáním klienta.

Výroba, prodej: - dřevěných herních prvků, sestav na hřiště - městského mobiliáře - zahradního nábytku. Návrh a realizace: -aranžování inteiérů.

Inženýrská činnosti v oblasti silniční zeleně a dopravních staveb. Geodetické služby. Projekční činnost. TDI – technický dozor investora. Dopravní stavby. Údržba zeleně. Návrhy a realizace obchodních a bytových interierů.

Tvorba interiérů: - dispoziční řešení - návrh řešení daného prostoru - varianty pohledů - autorský dozor. Zhotovení stavebních výkresů pro stavební ohlášení, stavební povolení nové stavby, demoliční výměr apod. Služby: - návrhy, projekty, případná realizace interiérů, poradenství... - projekty občanské a bytové výstavby ( rodinné ...

3D vizualizace interiérů a exteriérů. Návrhy před realizací: - kuchyně - byty, jednotlivé pokoje - kancelářské prostory - školy - mobilní domy.